Connect with us

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Jonathan Κωνσταντίνου)

Jonathan Κωνσταντίνου

Είναι ο Πρόεδρος του Παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Ελλάδα (Republicans Overseas – Hellenic Chapter)

Οι απαντήσεις σκέψεις και προτάσεις – σφύζουν από ενέργεια, σαφήνεια και κυρίως ρεαλισμό. Ο καλεσμένος μας είναι βαθύς γνώστης και ακριβής των τεκταινόμενων στις ΗΠΑ αλλά και στην Ελλάδα.

Άλλωστε το προκύψαν κεντρικό λογότυπο της συνέντευξης είναι: «Επενδύσεις θα έρθουν στη Χώρα, όταν η Ελλάδα αποφασίσει να γίνει μια Αναπτυγμένη χώρα».

Ο καλεσμένος μας Jonathan Κωνσταντίνου, δραστηριοποιείται δυναμικά στο Αμερικανικό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα – (κυβερνών κόμμα στις ΗΠΑ) γι αυτό και στην Ελλάδα, διοργάνωσε και διοργανώνει μία σειρά από δράσεις και συνέδρια, παρουσιάσεις του σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, ως δυνατός μαχητής του λόγου και κυρίως των εμπειριών.

Ξεκαθάρισε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο «Γυναικείο Επιχειρείν» στην Ελλάδα, με πολλές σκοπέλους από πλευράς του Δημόσιου τομέα.

Ταυτόχρονα όμως διαβλέπει και μεγάλες δυνατότητες για βελτίωση των διμερών σχέσεων με προοπτική για επενδύσεις ΗΠΑ – Ελλάδα, ως Ειδήμονας του χώρου…

Η συνέντευξη του κου Jonathan Κωνσταντίνου αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Γεώργιος Καββαθάς)

Το Βusinesswoman.gr ακόμα και σήμερα που το «επιχειρείν» της χώρας μας βρίσκεται σε «πόλεμο» μ’ έναν αθέατο εχθρό, με έναν ιό που συνιστά μία ασύμμετρη απειλή για τη ζωή μας, την οικονομία και την κοινωνία μας, το Βusinesswoman.gr αντιστέκεται, και συνομιλεί με ανθρώπους του επιχειρείν…
Σήμερα προσκεκλημένο έχει τον κο Γεώργιο Καββαθά,
Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας
Είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί την ΓΕΣΕΒΕΕ, το ισχυρότερο επιτελικό όργανο των Επαγγελματιών, των Βιοτεχνών, των Εμπόρων Ελλάδας, συνομιλεί δε μαζί μας, για στόχους, προβλήματα αλλά και για προοπτικές επιβίωσης της επιχειρηματικότητας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα του Γυναικείου επιχειρείν της χώρας μας.
Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…

Continue Reading

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Φραγκογιάννης Κώστας)

Ο Συνομιλητής μας είναι πολιτικός αλλά και άνθρωπος της αγοράς.

Διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο του με «συγκεκριμένα λόγια» και κινήσεις, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι μπορεί ν’ αναδείξει το ρόλο της Οικονομικής Διπλωματίας και την Εξωστρέφεια της Κυβέρνησης.

 

Λειτουργεί στη βάση μιας ενιαίας στρατηγικής, καθώς  εντάσσει  στον τομέα της Εξωτερικής Πολιτικής, όλες τις υπηρεσίες στην προώθηση των εξαγωγών, τονίζοντας επίσης πολύ προσεκτικά ότι συμβάλλει και στην προσέλκυση «Άμεσων»  επενδύσεων στη χώρα μας.

 

Υπό αυτό το πρίσμα, απάντησε ότι «είναι ζωτικής σημασίας» για το ΥΠΕΞ, η απόφαση της «Volks Wagen» να προκρίνει την Ελλάδα και συγκεκραμένα το νησί της Αστυπάλαιας για τα τεχνικά «Test» που χρειάζεται.

 

Στην πορεία της συνομιλίας – συνέντευξης, άφησε να εννοηθεί ότι συμβάλλει και στη  διαμόρφωση  καταστάσεων, σε μια πολυδιάστατη ατζέντα συνεργασιών Διεθνώς. Τόνισε επίσης ότι, «σε όλη την περίοδο ακόμα και της καραντίνας» η Οικονομική Διπλωματία διατηρεί τις Διεθνείς σχέσεις με δυνητικούς επενδυτές, επαναπροσδιορίζοντας στόχους και προτεραιότητες για την «επόμενη μέρα».

 

Απαντά στην υπόθεση εργασίας στο αν υπάρχει εσωστρέφεια στο «Γυναικείο Ελληνικό Επιχειρείν» και αν η επίσημη πολιτεία θα μπορούσε να βοηθήσει με εξειδικευμένα προγράμματα, «μόνον» το Γυναικείο Επιχειρείν;

 

Με την δική του εξαιρετική κουλτούρα, απαντά τέλος και στα ζέοντα προβλήματα του παρόντος χώρου, δηλαδή το πώς μια γυναίκα θα μπορεί να είναι αποτελεσματική ως Επιχειρηματίας;

 

Ολόκληρη η συνέντευξη – συνομιλία, με τον ευπρεπέστατο Υφυπουργό  Εξωτερικών για την Οικονομική  Διπλωματία και την Εξωστρέφεια της Κυβέρνησης κου Κώστα Φραγκογιάννη, στο βίντεο που ακολουθεί…

Continue Reading

Online Stories

Business Woman – Online Stories 2 (Λίλυ Μπούρη)

Όπως θα δείτε στο παραπάνω Βίντεο, η κα Μπούρη πιστοποιεί με παρρησία το δημιουργικό της έργο, στο «Businesswoman online Stories». Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας, ότι η ποικιλία στη δημιουργική αλλά και οι εξαιρετικές εμπνεύσεις μιας δημιουργού πάνω σε γυαλί και μάρμαρο, παρέχει τη δυνατότητα να ριζώσουν τα καλλιτεχνήματά της, στις συνειδήσεις των ανθρώπων – καταναλωτών.

Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει ο πρωτότυπος συνδυασμός της σχέσης «Γυαλί και φως»! Αλλά και τα νέα δημιουργικά εγχειρήματα από μάρμαρο με την ονομασία «Αρχέτυπα»!.

Σήμερα τα έργα της κας Μπούρη, έχουν απλωθεί, και είναι ήδη πολύ γνωστά ως εκλεκτές και γεμάτες έμπνευση δημιουργίες, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η ίδια αναλαμβάνει και κατασκευάζει αντικείμενα κατά παραγγελία για τη διακόσμηση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων.

Έχει ήδη δημιουργήσει έργα που της έχουν ζητηθεί να κοσμήσουν συγκεκριμένους χώρους, όπως ένα εστιατόριο στη Λισσαβώνα, κατοικίες στη Γαλλία, την Ολλανδία και την Αγγλία, εξοχικά σε Ελληνικά νησιά κ.α.

Το «Businesswoman online Stories» ενισχύει κάθε συγκλίνουσα δράση της «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας», με την έννοια της γνωστοποίησης και ανάδειξης εξαιρετικών καλλιτεχνημάτων, παρακάμπτοντας τα εμπόδια, ώστε το «Γυναικείο Επιχειρείν» να ευδοκιμεί παντού και πάντοτε.

Εμείς οι συνεργάτες του «Businesswoman online Stories» συστρατευόμαστε με την κα Μπούρη, για να αναδείξουμε κάθε εξαιρετική της δημιουργία, αφού υπάρχει πολύ χώρος και ενδιαφέρον για την ανάδειξή τους.

  • Λίλυ Μπούρη Επιχειρηματίας
  • Έφη Βαλίλα Δημοσιογράφος

Continue Reading

Trending