Connect with us

Online Stories

Business Woman – Online Stories 2 (Λίλυ Μπούρη)

Όπως θα δείτε στο παραπάνω Βίντεο, η κα Μπούρη πιστοποιεί με παρρησία το δημιουργικό της έργο, στο «Businesswoman online Stories». Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας, ότι η ποικιλία στη δημιουργική αλλά και οι εξαιρετικές εμπνεύσεις μιας δημιουργού πάνω σε γυαλί και μάρμαρο, παρέχει τη δυνατότητα να ριζώσουν τα καλλιτεχνήματά της, στις συνειδήσεις των ανθρώπων – καταναλωτών.

Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει ο πρωτότυπος συνδυασμός της σχέσης «Γυαλί και φως»! Αλλά και τα νέα δημιουργικά εγχειρήματα από μάρμαρο με την ονομασία «Αρχέτυπα»!.

Σήμερα τα έργα της κας Μπούρη, έχουν απλωθεί, και είναι ήδη πολύ γνωστά ως εκλεκτές και γεμάτες έμπνευση δημιουργίες, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η ίδια αναλαμβάνει και κατασκευάζει αντικείμενα κατά παραγγελία για τη διακόσμηση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων.

Έχει ήδη δημιουργήσει έργα που της έχουν ζητηθεί να κοσμήσουν συγκεκριμένους χώρους, όπως ένα εστιατόριο στη Λισσαβώνα, κατοικίες στη Γαλλία, την Ολλανδία και την Αγγλία, εξοχικά σε Ελληνικά νησιά κ.α.

Το «Businesswoman online Stories» ενισχύει κάθε συγκλίνουσα δράση της «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας», με την έννοια της γνωστοποίησης και ανάδειξης εξαιρετικών καλλιτεχνημάτων, παρακάμπτοντας τα εμπόδια, ώστε το «Γυναικείο Επιχειρείν» να ευδοκιμεί παντού και πάντοτε.

Εμείς οι συνεργάτες του «Businesswoman online Stories» συστρατευόμαστε με την κα Μπούρη, για να αναδείξουμε κάθε εξαιρετική της δημιουργία, αφού υπάρχει πολύ χώρος και ενδιαφέρον για την ανάδειξή τους.

  • Λίλυ Μπούρη Επιχειρηματίας
  • Έφη Βαλίλα Δημοσιογράφος
Continue Reading

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Νικόλαος Μπέσκος)

Ο σημερινός καλεσμένος,από την Ομάδα του Business Women on line Story’s είναι:

ο Πλαστικός Χειρουργός, κος Νικόλαος Μπέσκος.

Η θετική του ανταπόκριση, αποτελεί ευτύχημα για το Business Women on line Story’s για τους αναγνώστες του – θεατές, αφού συνεντευξιάσαμε τον επώνυμο πλαστικό χειρουργό, με μία ευγενή και αμέτρητη επιστημονική – πρακτική κατάρτιση της πλαστικής χειρουργικής!

Ένας ακούραστος, πολυσχιδής επιστήμονας, για τους ανθρώπους που επιθυμούν να έχουν τις συμβουλές τους αλλά και τις θεραπείες του, σε ότι αφορά στην ιατρική του ειδικότητα.

Continue Reading

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Φραγκογιάννης Κώστας)

Ο Συνομιλητής μας είναι πολιτικός αλλά και άνθρωπος της αγοράς.

Διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο του με «συγκεκριμένα λόγια» και κινήσεις, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι μπορεί ν’ αναδείξει το ρόλο της Οικονομικής Διπλωματίας και την Εξωστρέφεια της Κυβέρνησης.

 

Λειτουργεί στη βάση μιας ενιαίας στρατηγικής, καθώς  εντάσσει  στον τομέα της Εξωτερικής Πολιτικής, όλες τις υπηρεσίες στην προώθηση των εξαγωγών, τονίζοντας επίσης πολύ προσεκτικά ότι συμβάλλει και στην προσέλκυση «Άμεσων»  επενδύσεων στη χώρα μας.

 

Υπό αυτό το πρίσμα, απάντησε ότι «είναι ζωτικής σημασίας» για το ΥΠΕΞ, η απόφαση της «Volks Wagen» να προκρίνει την Ελλάδα και συγκεκραμένα το νησί της Αστυπάλαιας για τα τεχνικά «Test» που χρειάζεται.

 

Στην πορεία της συνομιλίας – συνέντευξης, άφησε να εννοηθεί ότι συμβάλλει και στη  διαμόρφωση  καταστάσεων, σε μια πολυδιάστατη ατζέντα συνεργασιών Διεθνώς. Τόνισε επίσης ότι, «σε όλη την περίοδο ακόμα και της καραντίνας» η Οικονομική Διπλωματία διατηρεί τις Διεθνείς σχέσεις με δυνητικούς επενδυτές, επαναπροσδιορίζοντας στόχους και προτεραιότητες για την «επόμενη μέρα».

 

Απαντά στην υπόθεση εργασίας στο αν υπάρχει εσωστρέφεια στο «Γυναικείο Ελληνικό Επιχειρείν» και αν η επίσημη πολιτεία θα μπορούσε να βοηθήσει με εξειδικευμένα προγράμματα, «μόνον» το Γυναικείο Επιχειρείν;

 

Με την δική του εξαιρετική κουλτούρα, απαντά τέλος και στα ζέοντα προβλήματα του παρόντος χώρου, δηλαδή το πώς μια γυναίκα θα μπορεί να είναι αποτελεσματική ως Επιχειρηματίας;

 

Ολόκληρη η συνέντευξη – συνομιλία, με τον ευπρεπέστατο Υφυπουργό  Εξωτερικών για την Οικονομική  Διπλωματία και την Εξωστρέφεια της Κυβέρνησης κου Κώστα Φραγκογιάννη, στο βίντεο που ακολουθεί…

Continue Reading

Online Stories

Business Woman Magazine – Online Stories Συνέντευξη (Βούλα Πατουλίδου)

Το βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζει μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση
με την εξαίρετη κα Βούλα Πατουλίδου, Πρόεδρο του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Μια παγκόσμια πρωταθλήτρια, που διακρίνεται και σήμερα για το πάθος της οργάνωσης, του προγραμματισμού – σχεδιασμού της Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ακόμα και σε εποχή πανδημίας η κα Πατουλίδου με την ομάδα των συνεργατών της, έτρεξε με μεγάλες ταχύτητες και κάλυψε και εδώ μεγάλες αποστάσεις, με δεδομένη την επιτυχία του χαρτοφυλακίου της.

Continue Reading

Trending