Εκδηλώσεις
ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ | Η θεατρική παράσταση για παιδιά και εφήβους έρχεται στην Θεσσαλονίκη
Μια συναρπαστική, φαντασμαγορική νέα υπερπαραγωγή βασισμένη στο αριστούργημα του Ομήρου, έρχεται να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας, μέσα από την κλασική ιστορία του Οδυσσέα.
Μετά από τις μεγάλες επιτυχίες 20 ετών , η δημοφιλής σκηνοθέτις και δημιουργός Γιούλη Ηλιοπούλου υπογράφει και παρουσιάζει τη νέα παιδική-εφηβική παράσταση «Οδύσσεια», εμπνευσμένη από τη διαχρονική αξία της πίστης, της εξυπνάδας, της αγάπης και της επιμονής στο στόχο.
ΟΔΥΣΣΕΙΑ του Ομήρου στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου με μουσική του Αντώνη Μιτζέλου.
Το αριστούργημα του Ομήρου έρχεται να μας ταξιδέψει στο πιο συναρπαστικό θεατρικό ταξίδι του πολυμήχανου Οδυσσέα από την Τροία μέχρι την Ιθάκη.
Μια θεαματική παραγωγή από το Τεχνοδρόμιο σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου και μουσική επένδυση του σπουδαίου συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Αντώνη Μιτζέλου ( Τερμίτες).
Με διπλή διανομή είκοσι ηθοποιών για την Αθήνα στο Θέατρο Πειραιώς 131 και για την Θεσσαλονίκη στο Ράδιο Σίτυ, ενώ η παράσταση θα ταξιδέψει σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Ένας μεγάλος θίασος με εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς με ειδικές δεξιότητες θα ερμηνεύσουν συνδυάζοντας τον λόγο με ευφάνταστα ακροβατικά στοιχεία δημιουργώντας μαγευτικές εικόνες.
Τον Οδυσσέα στις αθηναϊκές παραστάσεις ερμηνεύει ο Μάνος Πίντζης και στην
Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Ιωάννου.
🌊 Η ιστορία
Δέκα χρόνια μετά τον Τρωικό πόλεμο, ο Οδυσσέας ξεκινά ένα μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι για να επιστρέψει στην Ιθάκη. Στη διαδρομή του θα συναντήσει θεούς, μυθικά τέρατα, δοκιμασίες, μαγικά πλάσματα και θα βιώσει αμέτρητες περιπέτειες. Από την Κίρκη και τις Σειρήνες, μέχρι τη Χάρυβδη και τον Κύκλωπα, κάθε σταθμός είναι ένα μάθημα ζωής.
Με τη βοήθεια της θεάς Αθηνάς, την ευφυΐα και το θάρρος του, θα καταφέρει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να επανενωθεί με την Πηνελόπη και τον γιο του, Τηλέμαχο, επαναφέροντας την ειρήνη και τη δικαιοσύνη στην Ιθάκη.
✨ Η παράσταση
Ένα εντυπωσιακό θέαμα γεμάτο δράση, μουσική, φαντασία και συγκίνηση.
Περισσότερα από 40 κοστούμια
- Video Art & Video Mapping υψηλής αισθητικής
- 10 ηθοποιοί και τραγουδιστές επί σκηνής
- Ειδικά σχεδιασμένες χορογραφίες και σπαθογραφίες
- Μια παράσταση που ψυχαγωγεί και διδάσκει, εμπνέοντας την αγάπη για την κλασική ελληνική παράδοση
👤 Συντελεστές
- Κείμενο – Σκηνοθεσία – Στίχοι τραγουδιών: Γιούλη Ηλιοπούλου
- Πρωτότυπη μουσική :Αντώνης Μιτζέλος
- Σκηνικά & Κοστούμια: Κρίστελ Καπερώνη
- Χορογραφίες – Κίνηση: Ειρήνη Μεσσήνη
- Φωτισμοί: Λάμπρος Σούνδιας
- Video Art: Λεωνίδας Φουντούλης
- Ειδικές Κατασκευές: Θοδωρής Τσιμπλάκης
- Hair & Make-up: Νίκος Ζήσης
- Βοηθός Σκηνοθέτη: Δέσποινα Κασιώτη
- Γραμματειακή υποστήριξη: Τατιάνα Κόγια
- Υπεύθυνη οργάνωσης : Ανθή Καραγιάννη
- Δ/νση παραγωγής: Αντώνης Μαρκόγιαννης
- Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ
👤 Ηθοποιοί
Στο ρόλο του Οδυσσέα ο Σπύρος Ιωάννου
Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά
Νίκος Ζιάγκος, Ειρήνη Κοντονίκου , Στέφη Κοντού, Κασσάνδρα Μπαφαλούκου, Μάριος Σέργιο Μπούσι, Μίνα Πρωτόπαπα, Θανάσης Σουρίλας.
🕘 Διάρκεια παράστασης
90 λεπτά με διάλειμμα
📅 Πρόγραμμα Παραστάσεων
Θέατρο RADIO CITY
TRAILER : https://www.youtube.com/watch?v=vSXLNI8VSLw
Μια θεατρική εμπειρία γεμάτη φως, μύθο και περιπέτεια – για όλη την οικογένεια!
Εκδηλώσεις
Ο Όμιλος EPSILONNET χορηγός στο 7ο Διεθνές Συνέδριο του ΟΕΕ
Στο επίκεντρο ο θεσμικός διάλογος για την οικονομία, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον κρίσιμο ρόλο των λογιστών στη νέα εποχή
Ο Όμιλος EPSILONNET στήριξε ως χορηγός το 7ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με τίτλο «The World in Disruption», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, συγκεντρώνοντας κορυφαίους εκπροσώπους της Πολιτείας, της αγοράς και της ακαδημαϊκής κοινότητας. Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρέθηκαν οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η τεχνητή νοημοσύνη και οι μεγάλες προκλήσεις που διαμορφώνουν το νέο οικονομικό περιβάλλον.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας.
Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι επισημάνσεις του προέδρου του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνου Κόλλια για το ρόλο, τις παρεμβάσεις και τις προοπτικές του Οικονομικού Επιμελητηρίου καθώς και ο διάλογος που αναπτύχθηκε στα διάφορα πάνελ με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, υψηλόβαθμων στελεχών του ιδιωτικού τομέα καθώς και πολιτικών στελεχών με βαρύνουσα άποψη για το πολιτικό γίγνεσθαι και τις διεθνείς εξελίξεις.
Σημαντική στιγμή αποτέλεσε επίσης η παρέμβαση – ομιλία του κ. Πιτσιλή, Διοικητή της ΑΑΔΕ, ενώ στην κορύφωση του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κυριάκου Πιερρακάκη, στην οποία ανάμεσα στις άλλες σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης παρουσιάστηκαν οι προτεινόμενες αλλαγές στο πλαίσιο της δέουσας επιμέλειας των λογιστών. Όπως ανακοινώθηκε, το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών θα καθορίζει πλέον τα μέτρα δέουσας επιμέλειας, η ΑΑΔΕ θα διατηρεί αυτούσιο τον ελεγκτικό της ρόλο και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος θαέχει την αρμοδιότητα επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων μέσω των θεσμικών του οργάνων. έχει την αρμοδιότητα επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων μέσω των θεσμικών του οργάνων.
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία σημαντική θεσμική παρέμβαση για τον κλάδο των λογιστών και οικονομολόγων,καθώς ενισχύει τον ρόλο του ΟΕΕ ως επαγγελματικού φορέα και διαμορφώνει ένα πιο σαφές και λειτουργικό πλαίσιο εποπτείας και επαγγελματικής ευθύνης.
Σε μία περίοδο κατά την οποία οι κανονιστικές απαιτήσεις, η ψηφιοποίηση και οι ανάγκες συμμόρφωσης αυξάνονται διαρκώς, η ανάγκη για σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, αξιόπιστες τεχνολογικές υποδομές και άμεση πρόσβαση στην πληροφορία γίνεται πιο κρίσιμη από ποτέ για τους επαγγελματίες του κλάδου.
Την EPSILONNET εκπροσώπησε ο κ. Ιωάννης Μίχος, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου,επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική και ουσιαστική σχέση του Ομίλου με τον λογιστικό και οικονομικό κλάδο,καθώς και τη σταθερή δέσμευσή του να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον θεσμικό διάλογο, την καινοτομία και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Η EPSILONNET, ο μεγαλύτερος Όμιλος επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα, παραμένει σταθερά δίπλα στους λογιστές, οικονομολόγους και επιχειρήσεις της χώρας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ενισχύουν την παραγωγικότητα, την κανονιστική συμμόρφωση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς.
Η συμμετοχή του Ομίλου EPSILONNET στο 7ο Διεθνές Συνέδριο του ΟΕΕ εντάσσεται στη συνολική στρατηγική του Ομίλου για την ενίσχυση της θεσμικής παρουσίας του, υποστήριξη του λογιστικού και οικονομικού κλάδου και ανάδειξη της τεχνολογίας ως καταλύτη ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.
Εκδηλώσεις
Το EPSILON SMART ERGANI ενσωματώνεται στο Samsung Wallet
-Το EPSILON SMART ERGANI ενσωματώνεται στο Samsung Wallet – Νέα εποχή για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας Η EPSILONNET και η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για την ενσωμάτωση της υπηρεσίας EPSILON SMART ERGANI στο Samsung Wallet, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εργασιακής καθημερινότητας.
-Με την επίσημη διάθεση του Samsung Wallet, οι χρήστες αποκτούν ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό πορτοφόλι στο οποίο μπορούν να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται σημαντικά ψηφιακά στοιχεία της καθημερινότητάς τους. Στο πλαίσιο αυτό, το Samsung Wallet αποκτά τη δυνατότητα να φιλοξενεί και τις ψηφιακές κάρτες εργασίας των εργαζομένων, προσφέροντας έναν σύγχρονο, ασφαλή και εύχρηστο τρόπο πρόσβασης στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.
-Μέσω της ενσωμάτωσης του EPSILON SMART ERGANI, της προηγμένης λύσης της EPSILONNET που υποστηρίζει τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, οι εργαζόμενοι θα μπορούν πλέον να έχουν την κάρτα εργασίας τους διαθέσιμη απευθείας μέσα στο Samsung Wallet του κινητού τους τηλεφώνου. Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η καθημερινή χρήση της, ενώ παράλληλα ενισχύεται η αξιοπιστία και η αμεσότητα στην καταγραφή του χρόνου εργασίας.
-Η νέα αυτή δυνατότητα συνδυάζει την τεχνογνωσία της EPSILONNET στον τομέα των επιχειρησιακών εφαρμογών και της μισθοδοσίας με την καινοτομία και την τεχνολογική υπεροχή της Samsung στον χώρο των mobile services, δημιουργώντας μια εμπειρία που απλοποιεί τις διαδικασίες για εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Η ενσωμάτωση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στο Samsung Wallet αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς ένα πιο σύγχρονο, ψηφιακό και διασυνδεδεμένο εργασιακό περιβάλλον, όπου οι υπηρεσίες είναι άμεσα προσβάσιμες από τη συσκευή που συνοδεύει καθημερινά τον χρήστη.
-Η EPSILONNET και η Samsung συνεχίζουν να επενδύουν σε λύσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ενίσχυση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
Εκδηλώσεις
«ΜΑΜΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!» – Γιορτάζουμε ΜΑΖΙ τη Γιορτή της Μητέρας
«ΜΑΜΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!» – Γιορτάζουμε ΜΑΖΙ τη Γιορτή
της Μητέρας στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ Η μεγαλύτερη Γιορτή Πρόληψης αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες, το «Μαμά σ’αγαπώ!!! Να προσέχεις!!», έρχεται, την Κυριακή 10 Μαΐου 2026, από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν.Θεσσαλονίκης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Το Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τη δράση «Μαμά, σ’ αγαπώ!!! Να προσέχεις!!!», μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στις μαμάδες μας, την πρόληψη και τη φροντίδα της υγείας μας. Γιατί το πιο ωραίο δώρο στη μαμά μας είναι η φροντίδα κι η αγάπη μας! Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η δράση αυτή, υπόσχεται να είναι και φέτος μία άκρως διασκεδαστική και ταυτόχρονα ενημερωτική εμπειρία για όλη την οικογένεια, ενώ στόχος της είναι να περάσει ένα ουσιαστικό μήνυμα: Ότι η Πρόληψη είναι πράξη αγάπης! Προς τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε.
ΔΩΡΕΑΝ Κλινικός Έλεγχος & Υπέρηχος Μαστού για όλες τις γυναίκες έως 45 ετών Στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης του Συλλόγου μας η γιορτή μας -που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια- έχει ως βασικό της σκοπό να υπενθυμίσει σε εσένα μαμά πόσο σπουδαίο είναι να αγαπάς, να φροντίζεις και να προσέχεις τον εαυτό σου για να σε έχουμε πάντα υγιή κοντά μας!
Το πρόγραμμα της Γιορτής μας Γιατί το πιο ωραίο δώρο στη μαμά μας είναι η φροντίδα κι η αγάπη μας! Το πιο δυνατό «Μαμααάαα Σ’ΑΓΑΠΩ!!! Να προσέχεις!!!» θα ακουστεί από τους μικρούς μας φίλους, την Κυριακή 10 Μαΐου 2026, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Δείτε το διασκεδαστικό πρόγραμμα της γιορτής και περισσότερες πληροφορίες:https://almazoisthes.gr/mama-sagapo/
-
Επιχειρηματικότητα5 + 1 TIPS…. Ορθής Επικοινωνίας!
-
Επιχειρηματικότητα5 + 1 TIPS…. ΟΡΘΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
-
ΟικογένειαΗ Caresma αλλάζει το τοπίο της φροντίδας ηλικιωμένων ανθρώπων, με σύμμαχο την εκπαίδευση & τεχνολογία.
-
ΣυνεντεύξειςMeet the Designers – Μια πρωτοβουλία που φωτίζει τους Έλληνες δημιουργούς..
-
Εκδηλώσεις«Ποιητικοί Δρόμοι»: Μια μεγάλης κλίμακας πολιτιστική δράση στην Καλαμάτα
-
ΕκδηλώσειςFrida Kahlo: Beyond the Icon Immersive Experience
-
ΞενοδοχείαΞενώνας «Το Αρχοντικόν» – Διαμονή στη φύση με άνεση & πολυτέλεια
-
Θέατρο«Τα πήρες όλα κι έφυγες – Η ζωή του Στράτου Διονυσίου»


23 Comments