Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Κλαδική Έκθεση
Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς
Με την συμμετοχή 200 εταιρειών/εκθετών και την προσέλευση 21.433 εγγεγραμμένων επαγγελματιών επισκεπτών, διεξήχθη με Μεγάλη Επιτυχία, η 20η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Ομορφιάς «BEAUTY GREECE Χειμώνας 2018», από 3 έως και 5 Νοεμβρίου 2018, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.K.) Παιανίας.
Η BEAUTY, στην οποία συνυπάρχουν όλοι οι κλάδοι Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση άκρων κ.ο.κ.) επιβεβαιώνει κάθε φορά, μέσω των αποτελεσμάτων της, ότι αποτελεί το Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός του ευρύτερου κλάδου της Ομορφιάς!
…εδώ η ομορφιά δεν έχει μυστικά!
Πολύ σημαντικό γεγονός για τη φετινή διοργάνωση, ήταν η είσοδος της έκθεσης στην ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ! Οι επαγγελματίες επισκέπτες, χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά κατά την είσοδό της στην έκθεση, την ψηφιακή κάρτα εισόδου που «κατέβασαν» σαν φωτογραφία στο κινητό της, μέσω δύο νέων υπηρεσιών, την διαδικτυακή εφαρμογή «my BEAUTY GR web» (www.bgt.gr) και το application για κινητά «My BEAUTY GR app».
Ξεχωριστή θέση, της πάντα, είχε το Συνέδριο, που διεξήχθη στην αίθουσα του Meeting Point, με το ενδιαφέρον του κοινού να προσελκύει, η εντυπωσιακή επίδειξη κομμωτικής, από την Καλλιτεχνική Ομάδα του Σωματείου Καταστηματαρχών Κομμωτών Νομού Αττικής «Ο ΕΡΜΗΣ», με θέμα “Κομμωτικές Δημιουργίες”, που συγκέντρωσε της πάντα, πλήθος κόσμου.
Το Συνέδριο της 20ης «BEAUTY GREECE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018», ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, με το Happening Λήξης Συνεδρίου, που επιμελήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «ATELIER DE BEAUTE – DATA TYPE». Το θέμα του φαντασμαγορικού αυτού show, ήταν «EDITORIAL CATWALK MAKE–UP», μία πολύ κεφάτη παρουσίαση, άκρως εντυπωσιακών μακιγιάζ πασαρέλας.
Η Διοργανώτρια Εταιρεία «BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU», προσκαλεί όλους της επαγγελματίες των κλάδων Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς, στo επόμενο μεγάλο της επαγγελματικό «ραντεβού», στην Βόρεια Ελλάδα, την «BEAUTY MACEDONIA Χειμώνας 2018», από 1 έως 3 Δεκεμβρίου, στη HELEXPO Θεσσαλονίκης.
Η επόμενη «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2019», θα διεξαχθεί από 13 έως και 15 Απριλίου, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.K.) Παιανίας.
Πηγή