Connect with us

Lifestyle

‘’ StartUpping Your Way’’

Σε έναν πολύ φιλόξενο χώρο το Palmie Bistro στη Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  11 Μαΐου η συνέντευξη τύπου του ThinkBiz Academy 2018, που αναμένεται να γίνει στο OTEAcademy         ( Σπάρτης 1 Μαρούσι) ,την Παρασκευή 18 Μαΐου στις  10.00 και το Σάββατο 19 Μαΐου στις 9:45 .

Ένα ξεχωριστό διήμερο επιχειρηματικότητας έρχεται! Εσύ θα το χάσεις; Το ThinkBiz Academy επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και σε καλεί να κάνεις  ‘’ StartUpping Your Way’’

18-19 Μαίου στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy μας περιμένει μια ολοκληρωμένη εμπειρία επιχειρηματικότητας με μοναδικό platinum υποστηρικτική την Β. ΚΑΥΚΑΣ Ηλεκτρολογικό υλικό και φωτισμός, την κορυφαία εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού,φωτισμού και ενεργειακών λύσεων. Major Logistics Sponsor του συνεδρίου είναι η Elikon Graphic Arts.

Marketing, Sales, Human Resource Management, IT;

12 ομιλίες, 8 workshops και 2 panels εξειδικευμένα σε αυτούς τους τομείς, θα είναι εκεί για εσένα που θέλεις όχι μόνο να μάθεις πρακτικά τα νέα hot trends της αγοράς, αλλά και να αναπτύξεις τα προσωπικά σου skills παρέα με έναν Analyst του Twitterr, μια Director της Microsoft, μία Investor των VentureFriends, την Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ Ηλεκτρολογικό υλικό & φωτισμός και πολλούς άλλους από τον χώρο των επιχειρήσεων.
Αναρωτιέσαι όμως τι παραπάνω κάνει αυτό το πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας διαφορετικό;

Προσομοιώσεις συνεντεύξεων, networking τόσο με startups όσο και με μεγάλες εταιρείες από Ελλάδα και εξωτερικό μαζί με διαδραστικά παιχνίδια και happenings θα είναι εκεί για να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το βιωματικό κομμάτι!

Έτσι, ο κάθε συμμετέχοντας έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το δικό του πρόγραμμα παίρνοντας στοιχεία από όλα τα παραπάνω με βάση τα ενδιαφέροντα και τους στόχους που έχει θέσει και να “χτίσει” ο ίδιος το 2ήμερό του!

H πρωτοβουλία αυτή του ThinkBiz πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Endeavor Greece, του Mazinnov και του HEDA με την υποστήριξη της Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Ο.Π.Α..

Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε και που η ομάδα του thinkbiz συνδιαλέχθηκε με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που στηρίζουν το project  αναφέρθηκαν  τα παρακάτω…

ΟΜΑΔΑ Thinkbiz: η χρονιά αρκετά πιεστική αλλά με επαγγελματική οργάνωση καταφέραμε να οργανώσουμε το project Thinkbiz Academy 2018

Ο στόχος μας ωστόσο είναι να προσελκύσουμε και άλλα άτομα και να δώσουμε το προβάδισμα στους νέους για συμμετοχή και πρωτοβουλία

Η επαφή με τους χορηγούς είναι άμεση και ουσιαστική και υπάρχει στήριξη στη νέα γενιά και τη νεανική πρωτοβουλία

Η ανταπόκριση είναι άμεση και  υπάρχει εξαιρετική επικοινωνία μαζί  τους

Το project  απευθύνεται στην οργάνωση προγράμματος με στόχους και τη συγκρότηση πολύπλευρης προσωπικότητας

Θα υπάρχει και  Έλληνας ομιλητής που δουλεύει στην twitter, που θα απαντήσει ενδεχομένως και σ το ερώτημα πως μπορούν οι Έλληνες να εργαστούν στην Ελλάδα χωρίς να χρειαστεί να βγουν έξω και αν υπάρχουν δυνατότητες για να γίνει αυτό.

Επιχειρήσεις: Υπάρχει πίστη στους νέους ανθρώπους και τις δυνατότητές τους και οικονομική στήριξη στα πρωτότυπα νεανικά project

Υπάρχει συνύπαρξη των γενεών, πλεόν 4 γενιές και άμεση επαφή μεταξύ τους  με στόχο την επιτυχία

Ο Έλληνας διαπρέπει, υπάρχει success story και στήριξη της νέας γενιάς

Θα υπάρξουν ομιλίες για marketing και για ενδιαφέρουσες δουλειές

Τα άλματα της thinkbiz είναι πολύ μεγάλα και στοχευμένα

Είναι σημαντικό να μείνουν τα νέα άτομα στην Ελλάδα και να παλέψουν εδώ

Πολύ σημαντική η συμμετοχή σε δραστηριότητες και νεανικά project για το βιογραφικό

Το businesswoman.gr ήταν φυσικά εκεί και στηρίζει την προσπάθεια των παιδιών και τους εύχεται Καλή Επιτυχία!!! Όλοι λοιπόν εκεί στο OTEAcademy την Παρασκευή και το Σάββατο 18 και 19 του μηνός για να απολαύσουμε αυτό το διήμερο πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας!! Stay tuned and see you there!!!

Lifestyle

Φιλανθρωπικό πασχαλινό ηλεκτρονικό Bazaar από τον Σκοπό Ζωής

Ο Σκοπός Ζωής διοργανώνει ηλεκτρονικό πασχαλινό bazaar μέσα από το eshop του φέτος, με σκοπό την στήριξη ευπαθών ομάδων, από 2 Απριλίου έως και 2 Μαΐου.

Μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου σε πασχαλινά δώρα μέσα από τη μεγάλη ποικιλία του eshop του φιλανθρωπικού οργανισμού Σκοπός Ζωής  και με τις επιλογές σου να στηρίξεις το έργο του  να ανταποδώσει σε ευπαθείς ομάδες.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών για το σπίτι, για τη γυναίκα, για το παιδί, από χειροποίητα αξεσουάρ μόδας και διακοσμητικές κατασκευές των εθελοντών του Σκοπός Ζωής, καθώς και πασχαλινά είδη, μπορείς να βρεις το κατάλληλο δώρο γι’ αυτές τις γιορτές. Είσαι νονά; Στο eshop του Σκοπός Ζωής θα βρεις σετάκια λαμπάδας και αξεσουάρ.

Η διαδικασία είναι απλή: κάνεις κλικ στο eshop του φιλανθρωπικού οργανισμού, επιλέγεις ποια  κατηγορία σε ενδιαφέρει, το είδος και τον δημιουργό. Κάνεις τη δωρεά σου μέσω ebanking, μέσω χρεωστικής κάρτας viva wallet  ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο Σκοπός Ζωής έχει διοργανώσει πάνω από 60 φιλανθρωπικά bazaar, μέσω των οποίων έχει στηρίξει 27 ιδρύματα και οργανισμούς για το παιδί, 24 δομές κοινωνικής στήριξης και 4 δομές φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών. Μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ.

Info

Φιλανθρωπικό πασχαλινό ηλεκτρονικό Bazaar από το Σκοπό Ζωής

ΕΠΙΛΕΓΩ – ΣΤΗΡΙΖΩ – ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ

Πότε : 2 Απριλίου  έως και 2 Μαΐου

Που:  Στο e shop του Σκοπός Ζωής

Continue Reading

Lifestyle

Μαρία Τζάνη:”Μια γυναίκα όλα τα μπορεί.”

Η δουλειά της Μαρίας είναι εκπαιδευτικός στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση(συγκεκριμένα νηπιαγωγός) εδώ και 12 χρόνια, αλλά ασχολείται ενεργά με τη μόδα καθώς σχεδιάζει ρούχα και σε συνεργασία με ένα ατελιέ στο Ηράκλειο υλοποιούνε limited edition συλλογές, με δικά τους υφάσματα και prints που  εμπνέονται από  κάθε τι όμορφο γύρω τους! Παράλληλα διαφημίζει και εταιρίες στο ινσταγκραμ!

  • Φροντίζετε να έχετε ελεύθερο χρόνο  για τον εαυτό σας

Η αλήθεια είναι ότι έχω περιορισμένο ελεύθερο χρόνο λόγω
των πολλών δραστηριοτήτων που ασχολούμαι, αλλά φροντίζω να βρίσκω σίγουρα για να διοργανώνω ταξίδια ( εκτός πανδημίας )

  • Είστε πραγματικά πανέμορφη, έχετε κάποια μυστικά ομορφιάς;

Αγαπώ στη διατροφή μου οτιδήποτε είναι πράσινο, κοιμάμαι  σωστές  ώρες και το πιο βασικό για μένα, ξεκινώ τη μέρα μου πάντα με ένα χαμόγελο που αντικατοπτρίζει την ψυχική αρμονία ,γέννημα της οποίας είναι η ομορφιά και η  ωραία αύρα!

  • Aκολουθείτε πιστά τις επιταγές της μόδας  ή αυτοσχεδιάζετε ; πως ντύνεστε στη καθημερινή σας ζωή ;

Ως σχεδιάστρια αυτό που προτείνω και μέσα από  τα ρούχα της συλλογής μας , είναι να φοράμε οτιδήποτε μας κάνει να νιώσουμε όμορφες, να είμαστε άνετες μέσα σε  αυτό και να αναδεικνύει  την προσωπικότητα μας!  Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και στη καθημερινότητα μου ενώ φυσικά επιλεγώ και πολλές φορές ρούχα της συλλογής μας στις αποδράσεις μου!

  • Ποια είναι η σχέση σας με τα social media

Έχω πολύ ενεργό ινσταγκραμ, καθώς ασχολούμαι επαγγελματικά ενώ στα υπόλοιπα social media δεν έχω ιδιαίτερη κινητικότητα

  • Έχετε όνειρα που ακόμη δεν έχουν γίνει πραγματικότητα

Στο επαγγελματικό κομμάτι θέλω τα ρούχα της συλλογής μας  να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμβέλεια στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και να κάνω μια όμορφη οικογένεια

  • Πιστεύετε μια γυναίκα  πρέπει να επιδιώξει μια καριέρα αν το επιθυμεί  με όποιο τίμημα και αν συνεπάγεται αυτό;

Θεωρώ όλα χρειάζονται μέτρο και τις σωστές προτεραιότητες στη κατάλληλη ηλικία!

Μια γυναίκα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένη στο τι θέλει απ τη ζωή της, αν έχει όνειρο να κανει και μια οικογένεια σίγουρα το βιολογικό κομμάτι τη δεσμεύει μέχρι κάποια ηλικία! Όχι ότι σα μανούλες δε μπορούν οι γυναίκες να ναι επιτυχημένες, απλά πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία! Μη ξεχνάμε άλλωστε… ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ!

  • Πόσο business women πιστεύετε ότι  είναι οι  Ελληνίδες ;

Θεωρώ ότι με τη πάροδο των χρόνων οι Ελληνίδες εξελίσσονται όλο και περισσότερο, βλέπουμε επιτυχημένες γυναίκες  σε όλους τους κλάδους και αυτό με χαροποίει ιδιαίτερα!

  • Ποια είναι τα επόμενα σχεδιά σας ;

Ασχολούμαι πυρετωδώς με τις επόμενες συλλογές των ρούχων μας  αλλά και τη προώθηση τους σε μεγαλύτερη εμβέλεια ενώ σα Μαρία  θέλω και  να κάνω μια όμορφη οικογένεια!

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Ανοιχτή Διαδικτυακη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Το τμήμα Παιδιού του Όμιλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων γιορτάζει το παιδικό βιβλίο με μια διαδικτυακή ανοιχτή εκδήλωση.

Η συγγραφέας και παιδαγωγός  Λητώ Τσακίρη – Παπαθανασίου μελος του Ομίλου,  της Ibby, της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και της International Action Art Ελλάδος, θα είναι αφηγήτρια παραμυθιών στη διαδρομή  ανοιχτής  εκδήλωσης  προς τιμή της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου από το Όμιλο για την UNESCO CLUB PIRAEUS & ISLANDS  και την International Action  Art  Ελλάδος Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού

Βιβλίου Παρασκευή  2 Απριλίου 2021 ώρα 06:00μμ Athens

Join Zoom Meetinghttps://us02web.zoom.us/j/88411751426?pwd=aXBiLzFKN3cybThYY1ordTdRRGswQT09
Meeting ID: 884 1175 1426Passcode: 2TALxK

Continue Reading

Trending