Connect with us

Lifestyle

Ζώδια-Μάθε τι θα συμβεί..

ΚΡΙΟΣ
Προνόησε αυτήν την εβδομάδα για απρόβλεπτες και αιφνίδιες ανάγκες που θα προκύψουν και βρες τρόπους να ικανοποιήσεις μερικές από τις επιθυμίες σου. Πάνω από όλα μην σκορπάς άδικα τον κόπο σου. Ερωτικά θα περάσεις μία μεταβατική περίοδο, ενώ αρκετές θα είναι οι φορές που θα αισθάνεσαι ότι περπατάς σε τεντωμένο σκοινί. Το πλανητικό σκηνικό θα προωθήσει τις παρασκηνιακές ενέργειες και κάτι δεν θα σου αρέσει είτε στα αισθηματικά είτε στα οικονομικά σου. Πρέπει να το εξιχνιάσεις και να το ξεσκεπάσεις άμεσα, ώστε να μην έχεις άσχημα ξεμπερδέματα στο μέλλον.

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες σε προειδοποιούν από την αρχή της εβδομάδας να ρίξεις τους τόνους και να μην αρπάζεσαι με το παραμικρό, προκειμένου να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις, άφησέ τες για αργότερα. Στα οικονομικά, μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Αντίθετα, προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΤΟΛΜΑ , ΒΓΕΣ , ΖΗΣΕ…..Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΡΟΥΦΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,12,22,34.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα όπλα σου αυτές τις μέρες θα είναι η αυξημένη κοινωνικότητά. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές καθώς και οι μετακινήσεις ή αποδράσεις. Νέες συνεργασίες και επαναπροσδιορισμός των ήδη υπαρχόντων θα βρουν πρόσφορο έδαφος λόγω της θετικής σου ματιάς. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόβλημα που ήλπιζες ότι είχες ξεπεράσει και πρέπει να το αντιμετωπίσεις διπλωματικά για να ξεμπερδεύεις τελειωτικά μαζί του.

Επαγγελματικές
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η εβδομάδα στη δουλειά σου. Μην έχεις ανασφάλειες. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου κάποια θέματα που έχεις στο μυαλό σου και με λογικά επιχειρήματα προσπάθησε να τους μεταπείσεις να τα ακολουθήσουν. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές και δυστυχώς πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΒΓΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ , ΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ…ΑΣΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΠΙΤΙ… ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,11,28,47.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προβλέπεται μία εβδομάδα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για το ζώδιό σου και σου φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ήξερες μέχρι τώρα και θεωρούσες δεδομένα. Θα βγουν στην επιφάνεια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και ζητήματα ακινήτων που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τα συγγενικά σου πρόσωπα μπορεί να γίνουν απαιτητικά μαζί σου αλλά εσύ θα δείξεις αποφασισμένη να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Μην κάνεις πίσω όσο δελεαστικές προσφορές κι αν σου κάνουν και διεκδίκησε όλα όσα σου ανήκουν, χωρίς συναισθηματισμούς.

Επαγγελματικές
Μπορείς και ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει στη δουλειά σου με το δυναμισμό που έχεις. Μεσοβδόμαδα μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, αλλά καλό είναι να μην εκνευριστείς γιατί όλα θα είναι τελείως προσωρινά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν μπορείς να το καταλάβεις ακόμα. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα αυτήν την περίοδο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,13,42,45.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί την προσοχή σου και ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεών σου. Κάνε προσεχτικότερη επιλογή εκείνων με τους οποίους μοιράζεσαι τα μυστικά και τις ανησυχίες σου γιατί μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις από κάποια προσωπικά σου πράγματα που θα βγουν στην επιφάνεια.

Επαγγελματικές
Τα καταφέρνεις στη δουλειά σου μια χαρά. Μείωσε το άγχος γιατί οι δραστηριότητές σου θα είναι πάρα πολλές αυτήν την εβδομάδα και κυρίως απόφυγε να μεταφέρεις την έντασή σου στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε πολλά έξοδα, θέλεις δεν θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς με αρκετή σύνεση, ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΗΡΕΜΗΣΕ , ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,14,27,33.

 

ΛΕΩΝ
Αυτό που χρειάζεσαι αυτήν την εβδομάδα είναι αισιοδοξία και ενεργητικότητα, ενώ εκείνο που πρέπει να καταπολεμήσεις είναι η περίσκεψη και η αμφισβήτηση. Τα άστρα θα σε βοηθήσουν να βρεις νέα ενδιαφέροντα, νέους στόχους και να υιοθετήσεις νέες ιδέες στη ζωή σου και  θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας, είτε δικά σου είτε δικών σου ανθρώπων.

Επαγγελματικές
Ότι και να κάνεις στο χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μην παρασυρθείς από «δήθεν» άτομα, γιατί θα πέσεις σε παγίδες και δεν θα το ήθελες με τίποτα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Αν κινηθείς με σύνεση, χωρίς να σε πιάνει ο αυθορμητισμός σου, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά και θα εξοικονομήσεις και χρήματα για κάποιες έξτρα αγορές, που έχεις βάλει καιρό στο μάτι.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,12,24,42.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν τη δύσκολη εβδομάδα οφείλεις στον εαυτό σου καταρχάς να έχεις υπομονή, να μην είσαι αγχώδης, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Διαφορετικά οι σωματικές και ψυχικές σου αντοχές θα σε προδώσουν και θα οδηγηθείς σε κινήσεις που θα σου φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Να είσαι προνοητική στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην ενδώσεις σε νέες αγορές ή συμφωνίες αν δεν υπάρχουν προϋποθέσεις εγγύησης για την επιτυχή τους έκβαση.

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καλό θα είναι να κρατήσεις ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν σχετικά με κάποια αλλαγή που αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα. Κινήσου με προγραμματισμό και μην κάνεις τίποτα που μπορεί να ρισκάρει τα κεκτημένα σου. Μην παρασύρεσαι από την υπέρμετρη αισιοδοξία που σε κατακλύζει κατά καιρούς και μείνε συγκεντρωμένη και ρεαλίστρια, τόσο σε συμφωνίες όσο και στη διαχείριση των οικονομικών σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ…ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ!!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,11,28,42.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να ανησυχήσεις, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αμελήσει προς τρίτους ή θα σε πιέσει σχετικά με κάποια περιουσιακά θέματα, που αποφεύγεις εδώ και καιρό να συζητήσεις. Χρειάζεται να επιδείξεις περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος σε αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει καθυστερήσεις και ανατροπές. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά το οτιδήποτε κάνεις ή πεις.

Επαγγελματικές
Απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις καινούριες συμφωνίες και να αλλάξεις τυχόν «κακώς κείμενα» που αφορούν στη δουλειά σου. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ καλό σημείο, οπότε αυτές τις μέρες απόφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα, φροντίζοντας να διατηρήσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο και από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν μπορείς να χαρείς τα έσοδα που ίσως έρθουν. Απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα το Σαββατοκύριακο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΝΕΕΣ…ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,12,25,36.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι αλλαγές γύρω σου θα είναι πάρα πολλές και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται θα σε εκπλήττουν ευχάριστα! Κινήσου με καλό προγραμματισμό και μεθοδικότητα και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που σε ενδιαφέρουν. Πρέπει να καταλάβεις πως έφτασε ο καιρός που πρέπει να δεις λίγο και τα δικά σου «θέλω», ώστε να μπορέσεις και εσύ κάποια στιγμή να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Υιοθέτησε μία συντηρητική τακτική και μην εξαντλείς τα περιθώρια βελτίωσης στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική ζωή των Σκορπιών θα πάει αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αλλά πρέπει να κάνεις κινήσεις μετρημένες. Καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις ευνοούνται αισθητά από τις 26 και μετά ,απόφυγε να πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο αυτήν την περίοδο, ενώ καλό θα είναι να χειριστείς με σύνεση αγορές που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ  ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΘΕΛΕΙ Η ΖΩΗ…. ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,10,41,48.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα λύσεις σε κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου. Η δική σου υποχρέωση είναι να γίνεις πιο εργατική και υπεύθυνη και να μην παίρνεις αποφάσεις εν βρασμώ.

Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις και να διευθετήσεις ότι είναι σε στασιμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούρια ξεκινήματα, αλλά καλύτερα όλα αυτά να τα αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά δεν είναι στο σημείο που σε ευχαριστούν. Αυτήν την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ….ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΝΑ  ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,16,34,39.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
H τύχη είναι με το μέρος σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς έχεις τους πλανήτες στο πλευρό σου σε οποιαδήποτε δυσκολία κι αν προκύψει! Κινείσαι με πολύ δυναμικό τρόπο και έτσι όπως έχεις θέσει μερικά πράγματα, θα έχεις σύντομα θετικές εξελίξεις. Δείξε λίγο περισσότερο υπομονή σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις, εξαιτίας των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό και μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά που αφορούν άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Δώσε αυτές τις μέρες προτεραιότητα σε πρακτικά προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της δουλειάς σου και παραμέρισε τους συναισθηματισμούς, όσο κι αν για εσένα αποτελούν κίνητρο δράσης. Στα οικονομικά δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές ή συμφωνίες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΤΟΛΜΗΣΕ… ΠΡΟΧΩΡΑ….Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,18,34,41.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου κύκλο θα σε προβληματίσουν έντονα αυτές τις μέρες και ίσως χρειαστεί να τρέξεις περισσότερο για αυτά, ίσως κιόλας να πρέπει να διαθέσεις όλο τον ελεύθερό σου χρόνο. Έχε στο νου σου ότι θα είναι περαστικά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Σημαντικό σου μέλημα επίσης θα είναι η οικονομική αναδιοργάνωση, πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου.

Επαγγελματικές
Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για να αποφύγεις τις παγίδες σε ενδεχόμενες αλλαγές, που ίσως προκύψουν στη δουλειά σου αυτές τις μέρες. Κινήσου με πρόγραμμα, χωρίς να ανακοινώνεις τα σχέδια που έχεις και συζήτησε μόνο με συναδέλφους σου που στο παρελθόν σου έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ….ΟΣΟ ΚΛΕΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ….ΤΟΣΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,25,41,47.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας για το ζώδιό σου θα σε αναγκάσει να αλλάξεις τις επιδιώξεις σου και τη νοοτροπία σου. Η Δευτέρα θα σε υποχρεώσει να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ αξίζει τον κόπο να γίνεις πιο τολμηρή στις νέες αισθηματικές και εργασιακές επιλογές σου, γιατί η τύχη θα σε ευνοήσει για να προοδεύσεις και να έχεις σημαντικές επιτεύξεις.

Επαγγελματικές
Η εργασία σου είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει πολύ αυτές τις ημέρες. Το μυαλό σου θα κινείται με χιλιάδες στροφές αλλά οι ευθύνες που ήδη έχεις δεν θα σε αφήσουν να τις εκδηλώσεις και να τις προωθήσεις. Ίσως πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να τα προλάβεις όλα ή ίσως πρέπει να μοιραστείς με κάποιους που εμπιστεύεσαι τις αρμοδιότητές σου. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτήν την εβδομάδα καλό θα είναι να συγκρατηθείς λίγο, γιατί θα βγεις αρκετά έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ , ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ…ΑΛΛΑ ΟΚ….ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…..

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,10,41,46.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ…

Continue Reading

Μόδα

Ολυμπιακοί Αγώνες Και Ολυμπιακή Μόδα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι εδώ, και αποτελούν κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως. Οι Αγώνες δεν είναι μόνο μια γιορτή αθλητισμού, αλλά και ένα σημαντικό μέσο πολιτιστικής ανταλλαγής, καινοτομίας και δημιουργίας νέων τάσεων. Ένα τέτοιο γεγονός όπως είναι φυσιολογικό δεν γίνεται να αφήσει ανεπηρέαστη την μόδα. 

Η επιρροή τον Ολυμπιακών αγώνων στην παγκόσμια μόδα

Η μόδα δεν μένει αμέτοχη στην επίδραση των Ολυμπιακών Αγώνων. Κάθε διοργάνωση συνοδεύεται από νέες τάσεις και καινοτομίες στον χώρο της ένδυσης τόσο αθλητικής όσο και μη. Οι σχεδιαστές συνεργάζονται με αθλητικές ομάδες και χώρες προβάλλοντας την δουλεία τους μέσα από αυτούς. Επιπλέον οι Ολυμπιακοί Αγώνες προάγουν την ιδέα της ένδυσης ως μέσο έκφρασης της εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητας.

Στις ακόλουθες φωτογραφίες έχουμε την αποτύπωση όλων των παραπάνω μέσα από την ματιά της φωτογράφου Thalias Zerfou. Το make up και τα μαλλιά έχει επιμεληθεί ο Vaggelis Kolokotronis. Art director και stylist του συγκεκριμένου project o Lazaros Orfanidis με styling assistant την Kelly Xatzidaki.

Τρεις καταξιωμένοι σχεδιαστές υψηλής ραπτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μοναδικές εικόνες με άρωμα Γαλλίας και έμπνευση την γαλλική σημαία. 

Η λευκή δημιουργία είναι του Christou Paraskeuopoulou και το brand ονομάζεται Christian P.

Η κόκκινη δημιουργία είναι του Giorgou Zeti και το brand έχει την ίδια ονομασία

Η μπλε ρουά δημιουργία είναι της Alkminis Trigonaki και το brand ονομάζεται Alkmini Fashion

Models : Alexia Traiko / Sophie Geotgoulia / Melina Giakou

Lazaros Orfanidis

Fashion Consultant, Visual Merchandiser

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Πρόγραμμα Trophy/Τροφή

Η DS Smith Hellas συμβάλλει στην ενίσχυση του μέλλοντος του αγροδιατροφικού τομέα
μέσω της υποστήριξης του προγράμματος Trophy/Τροφή του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα
Γενιά

Η DS Smith, κορυφαίος κατασκευαστής λύσεων βιώσιμης συσκευασίας από κυματοειδές χαρτόνι
στην Ελλάδα, συνεισφέρει έμπρακτα στην αναβάθμιση του αγροδιατροφικού τομέα της χώρας
συμμαχώντας για δεύτερη συναπτή χρονιά με τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» για την
ενίσχυση του κλάδου, υποστηρίζοντας αυτήν τη φορά το πρόγραμμα Trophy/Τροφή. Πιο
συγκεκριμένα, η DS Smith Hellas θα στηρίξει τρία Μeet-up του προγράμματος με κύρια θεματική
τη «Μείωση της χρήσης πλαστικού στον κλάδο της αγροδιατροφής», τα οποία θα
πραγματοποιηθούν σε τρία πανεπιστήμια της χώρας.

Τι είναι όμως τo Trophy/Τροφή;

Το Trophy/Τροφή είναι ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, το οποίο αναδεικνύει και επιβραβεύει
καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και νεοφυείς επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στους τομείς
της αγροτεχνολογίας, της τεχνολογίας τροφίμων και των agrologistic, με προϊόντα και υπηρεσίες
που χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνολογίες, ακόμη και σε αρχικά στάδια ανάπτυξης (pre seed).
Μέχρι σήμερα, χάρη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχουν ήδη στηριχθεί 122 νεοφυείς επιχειρήσεις
από τον συγκεκριμένο τομέα.

Τα Μeet-up είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Trophy/Τροφή. Εκεί, φοιτητές, startupper, νέοι
επιχειρηματίες και ερευνητές έρχονται σε επαφή με ερευνητικά ιδρύματα, επενδυτές, μέντορες και
εταιρείες και μαζί αναπτύσσουν νέες πρωτοποριακές ιδέες, στο πλαίσιο βιωματικών εργαστηρίων.
Για την DS Smith, η υιοθέτηση πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης και κυκλικής οικονομίας βρίσκεται
στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της και ο μετασχηματισμός του αγροδιατροφικού κλάδου μπορεί
να πλαισιωθεί από καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις συσκευασίας, που θα
αυξήσουν την προστιθέμενη αξία των τελικών προϊόντων. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία
υποστηρίζει στα τρία meet-up τη θεματική ενότητα με τίτλο: «Μείωση της χρήσης πλαστικού στον
κλάδο της αγροδιατροφής».

Ο κ. Γιώργος Φιλιππόγλου, DS Smith Managing Director για το cluster της Ελλάδας δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά βρισκόμαστε στο πλευρό της Νέας
Γεωργίας Νέας Γενιάς, καθώς μέσα από αυτή τη συνεργασία έχουμε συνεισφέρει στην
ενδυνάμωση του αγροδιατροφικού τομέα, αναδεικνύοντας παράλληλα τον κομβικό ρόλο που
διαδραματίζει η συσκευασία από κυματοειδές χαρτόνι στην ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης της
χώρας».

Τα τρία Meet-up με τη στήριξη της DS Smith Hellas, είναι τα ακόλουθα :
-TrophyTροφή Meet-up σε συνδιοργάνωση με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
– TrophyTροφή Meet-up σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
– TrophyTροφή Meet-up σε συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Η κα Έφη Λαζαρίδου, CEO του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά δήλωσε: «Τo Trophy/Τροφή
είναι μία ουσιαστική πρωτοβουλία που διασυνδέει την πανεπιστημιακή κοινότητα με τη βιομηχανία
και την αγορά στον κρίσιμο κλάδο της αγροδιατροφής. Κάθε χρόνο φέρνει εκατοντάδες φοιτητές και
ερευνητές σε επαφή με καινοτόμες επιχειρήσεις μέσα από τα Trophy/Τροφή meetup που
διεξάγονται σε πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και αποτελούν μία αποτελεσματική πλατφόρμα
ανταλλαγής επιχειρηματικών ιδεών και εμπειριών. Πάνω από 700 φοιτητές έχουν συμμετάσχει τα
τελευταία δύο χρόνια στα meetup του προγράμματος, εργάστηκαν στην ανάπτυξη καινοτόμων
λύσεων και ξεκίνησαν να σχεδιάσουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα. Η DS Smith, μία
πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της συσκευασίας από κυματοειδές χαρτόνι που επενδύει σε
βιώσιμες πρακτικές υποστηρίζει από την πλευρά της 3 meetup, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο
της πρωτοβουλίας Trophy/Τροφή».

Η DS Smith παγκοσμίως έχει έδρα το Λονδίνο και είναι μέλος του FTSE 100, ενώ
δραστηριοποιείται σε 34 χώρες απασχολώντας περίπου 30.000 άτομα με την ιστορία της να
ανάγεται στις επιχειρήσεις παραγωγής συσκευασιών από το 1940. Στην Ελλάδα, η εταιρεία έχει
παρουσία τα τελευταία 65 χρόνια με εργοστάσια στην Κόρινθο, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη,
απασχολώντας συνολικά πάνω από 400 εργαζομένους. Η DS Smith Hellas υποστηρίζει έμπρακτα
την πρωτοβουλία του Trophy/Τροφή του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, με στόχο να
ενισχύσει την καινοτομία και τη βιωσιμότητα στο ελληνικό οικοσύστημα της αγροδιατροφής, με ένα
ουσιαστικό και αξιόπιστο εγχείρημα επιτάχυνσης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.
Το Trophy/Τροφή υλοποιεί με επιτυχία ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, μέσα
από την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Το 4o Taste Halkidiki Festival στα Νέα Μουδανιά!

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ανακοινώνει τη διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας Χαλκιδικής,TASTE HALKIDIKI, που θα πραγματοποιηθεί στην Προβλήτα Νέων Μουδανιών, σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Προποντίδας. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των δράσεων TASTE HALKIDIKI, που στόχο έχουν την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της περιοχής και είναι μία πρωτοβουλία του προέδρου Γιάννη Κουφίδη και του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Στο 4o TASTE HALKIDIKI FESTIVAL τοπικοί παραγωγοί ελιάς, ελαιόλαδου, μελιού, τυροκομικών, αρτοποιημάτων, ζυμαρικών, κρασιών, μπίρας, αποσταγμάτων, από όλη τη Χαλκιδική, θα εκθέτουν τα προϊντα τους στους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για αυτά, να τα γευτούν, αλλά και τα προμηθευτούν. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μαγειρικής, σεφ από καταξιωμένα εστιατόρια της περιοχής θα μαγειρέψουν ζωντανά ιδιαίτερα πιάτα, τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, βασισμένα σε τοπικές συνταγές και αξιοποιώντας τα προϊόντα των εκθετών. Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κωστής Ζαφειράκης, ο οποίος με το δικό του μοναδικό τρόπο θα παρουσιάσει τους παραγωγούς και τις ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις. 

Όπως με κάθε ευκαιρία τονίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, το TASTEHALKIDIKI αποτελεί θεσμό και αναδεικνύει την γαστρονομία της Χαλκιδικής, ως μια εναλλακτική μορφή τουρισμού. Μέσα από τις δράσεις του, προβάλλονται τα τοπικά προϊόντα και οι άνθρωποι πίσω από αυτά, αναδεικνύονται περιοχές τουριστικές και μη, αναβιώνουν ξεχασμένες συνταγές και έθιμα, επιμηκύνεται η τουριστική σεζόν, συνδέεται ο πρωτογενής τομέας και η μεταποίηση και τις υπηρεσίες του τουρισμού και τελικά, ενισχύεται η οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Την υλοποίησή του προγράμματος έχει αναλάβει η εταιρεία Chef Stories, εταιρία Συμβούλων Marketing & Γαστρονομίας και Διοργάνωσης Γαστρονομικών εκδηλώσεων (www.chefstories.gr), που έχει εμπνευστεί όλο το concept, το branding, αλλά και τη διοργάνωση των δράσεων Taste Halkidiki.


Continue Reading

Trending