Connect with us

Lifestyle

Ζώδια-Μάθε τι θα συμβεί

 ΚΡΙΟΣ
Από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος σου. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα αποζητάς να πετύχεις θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή  το πλανητικό σκηνικό  σε ευνοεί, το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά. Αξιοποίησε όλες τις δυνατότητές σου αλλά και εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου χαριστούν για να δρομολογήσεις αποδοτικότερα τα όνειρα και τις επιθυμίες σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα που θα αναδείξουν τη δουλειά σου. Καινούρια σχέδια που είχες στο μυαλό σου μπαίνουν σε εφαρμογή και θα έχουν επιτυχία. Αλλαγές, αλλά και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου τώρα, δεν θα πιστεύεις την αλλαγή προς το καλύτερο! Σε αυτό το κλίμα, πολλές υποχρεώσεις που σε ταλανίζουν καιρό, θα μπουν σε μια καλή σειρά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ??? ΟΧΙ… ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,14,28,36.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό που κινείται στο ζώδιό σου  σε ευνοεί, έχεις μπει ήδη σε περίοδο που θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σου και δείχνουν να σε προβληματίζουν. Να ξέρεις πως ο δυναμισμός σου μπορεί να ανατρέψει όλες τις άσχημες καταστάσεις αν την χρησιμοποιήσεις κατάλληλα. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες, σκέψου καλά πρώτα και συμβουλέψου δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι ώστε να λάβεις τις πιο ορθές.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες απρόσμενες αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της δουλειάς σου. Μην απαισιοδοξείς ωστόσο, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές για το ζώδιό σου, όσο κι αν σε δυσκολέψουν αρχικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση αυτήν την περίοδο γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ , ΞΕΧΑΣΕ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,12,34,39.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σου χαρίσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα για θέματα που σε προβληματίζουν. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα σε ικανοποιήσουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται για να εκτιμήσεις καλά αυτές τις αλλαγές και να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα ώστε να αποδώσεις τα μέγιστα το συντομότερο δυνατόν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις μάλιστα να κάνεις και τις αλλαγές που τόσο καιρό θέλεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες που εμπιστεύεσαι για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία αυτήν την περίοδο, καθώς θα πρέπει να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και πρέπει να λυθούν άμεσα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΘΑΡΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΦΟΒΩΝ…ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,22,34,39.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει το πλανητικό σκηνικό, όλες οι υποθέσεις σου θα μπούνε σε μια σειρά. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν έντονα. Εάν προκύψουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και τους οικείους σου, έχεις το ταλέντο να στρέψεις την κατάσταση υπέρ σου, για αυτό μην παρασυρθείς από συναισθηματισμούς και δεν το κάνεις.

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες αυτής της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν σημαντικά να γυρίσεις μια καινούρια σελίδα στη δουλειά σου με εξαιρετικές προοπτικές. Καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που έχεις ανάγκη για να συνεχίσεις ακάθεκτη τις προσπάθειές σου ώστε να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με πολύ εύκολο τρόπο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ  ΑΛΛΟΥΣ…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,15,38,42.

 

 

ΛΕΩΝ
Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις σωστούς χειρισμούς, ώστε να μπορέσεις να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν και να σε ανησυχούν. Η κοινωνικότητα, αλλά και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη τους, από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή , αλλά το Σαββατοκύριακο χρειάζεται να είσαι επιφυλακτική σε συζητήσεις που θα κάνεις και αφορούν στην πρόοδο της καριέρας σου. Μην πάρεις ρίσκα αυτές τις ημέρες όσο κι αν ο ενθουσιασμός και η θετική σου διάθεση σε παροτρύνουν να το κάνεις.

Επαγγελματικές
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις και συνεχίζεις για να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό  σε ευνοεί μπορείς να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα ή για αλλαγές και να στρώσεις το δρόμο για αργότερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά από τις πολλές υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις δεν μπορείς να αντιληφθείς ακόμα τη διαφορά. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΠΙΘΑΣ…ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ… ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ…ΝΟΙΩΣΕ ΤΟ…ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,13,27,33.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη βοήθεια που σου προσφέρει  το πλανητικό σκηνικό ,μπορείς να μπεις σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τις παραμέτρους και τις διαδικασίες. Δοκίμασε επίσης να συζητήσεις και με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Ίσως οι συμβουλές του να αποδειχθούν πολύτιμες.

Επαγγελματικές
Ισορροπία σε περιμένει στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα αλλά όχι και στασιμότητα, καθώς ξεχασμένα θέματα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Επίσης, τώρα μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες μέσα στο χώρο που κινείσαι και να προωθήσεις καλύτερα τις έξυπνες ιδέες σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις, για αυτό φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ…ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΥ…ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,18,24,36.

 

 

ΖΥΓΟΣ
Μία εξαιρετική εβδομάδα με πολλές και συμφέρουσες ευκαιρίες βρίσκεται στον δρόμο σου και να ευνοεί κάθε είδους κοινωνική συναναστροφή και επαφή! Στάσιμα προβλήματα και θέματα, κυρίως οικογενειακά, δείχνουν να βρίσκουν λύση και σε βοηθάει σημαντικά  αυτό. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται στις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχουν οι άλλοι από εσένα και η επιείκεια τους σε τυχόν προβλήματα και καθυστερήσεις από εσένα θα είναι εξασθενημένη. Επειδή δεν θα μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους, φρόντισε τις προτεραιότητές σου και αντιμετώπισε με χαμόγελο όλα όσα δεν είναι στο χέρι σου να διευθετήσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ εσύ συνεχίζεις να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που είναι σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορες υποχρεώσεις. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΟΥ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,19,25,43.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες υποθέσεις που καθυστερούν δείχνουν επιτέλους να τακτοποιούνται. Η κοινωνικότητά σου θα είναι επίσης ιδιαίτερα αυξημένη αυτήν την περίοδο χάρη στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό . Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και τα σκορπίσεις όλα στον αέρα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ευχάριστα για σένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα πρέπει να καταλάβεις πως, αυτήν την περίοδο, όλα γίνονται για το καλό σου. Προώθησε τις ιδέες σου και τεκμηρίωσε τα όσα λες. Μόνο έτσι, οι συνέταιροι σου θα σε πάρουν στα σοβαρά. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις καλό προγραμματισμό.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,10,35,43.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου συνεχίζουν σε αμείωτους ρυθμούς και αυτήν την εβδομάδα. Τώρα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Σε ζητήματα του έρωτα, να ξέρεις ότι πρέπει να αποφασίζεις περισσότερο με το μυαλό παρά με την καρδιά, τα συναισθήματα δεν αποτελούν αξιόπιστο οδηγό σου. Το ίδιο ισχύει και για τις επενδύσεις. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και εσύ πρέπει να το καταλάβεις καλά αυτό ώστε να μείνεις μακριά από δελεαστικές προτάσεις που μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να σε ρίξουν έξω!

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, όχι μόνο οι υποχρεώσεις θα σου φανούν βουνό, αλλά και επιπρόσθετες, νέες προτάσεις δείχνουν να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σου. Δείξε αυτοσυγκράτηση και την απαιτούμενη συγκέντρωση και όλα θα πάνε εξαιρετικά! Μην ξεχνάς ότι θα έχεις σύμμαχο τους πλανήτες από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή και πραγματικά μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, για αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να αποφύγεις άσκοπα έξοδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ , ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,27,34,41.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα μπεις σε πολλές σκέψεις αυτήν την εβδομάδα για όλες αυτές τις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα που σε ταλανίζουν. Επίσης προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να ξεκαθαρίσεις οικογενειακά, νομικά και κληρονομικά θέματα που προσπαθείς να αποφύγεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πάντα μια χαρά. Αυτήν την περίοδο μπορείς να τελειώσεις κάποια θέματα που έχεις αφήσει στη μέση και επιτέλους να προχωρήσεις σε καινούρια σχέδια που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό μοιάζουν να ξεφυτρώνουν από παντού.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ , ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…14,31.39,43.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα πρόκειται να κινηθούν σε αρκετά αισιόδοξους ρυθμούς και θετικά για εσένα, αρκεί μόνο να μην χαθείς στις εσωτερικές σου αναζητήσεις και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Οι κινήσεις, η συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, ο τρόπος που μπαίνουν σε μια τροχιά τα πάντα στη ζωή σου, όλα προδίδουν το γεγονός πως είσαι σε άλλα επίπεδα. Πάρε το απόφαση λοιπόν και κουνήσου!

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό  σε ευνοεί και  μπορείς να ατενίσεις πιο ξεκάθαρα το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτείς. Μην αγνοήσεις τα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν, γιατί θα είναι πολύ ευχάριστα για το μέλλον σου. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί φυσικά να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές…

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ…ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,15,27,47.

 

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ήρθε η ώρα να μπουν σε μια σειρά πολλές από τις εκκρεμότητες που έχεις. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει μεταξύ σας και σας έχουν απομακρύνει αισθητά. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις που θα αποδειχθούν πολύτιμες. Το πλανητικό σκηνικό δίνει έμφαση στον τομέα των επαγγελματικών σου, που ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου θα αυξηθεί και πιθανώς θα χρειαστεί να αποδείξεις ακόμη μία φορά τα αυτονόητα.

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυξάνεται  η επικοινωνιακή σου ικανότητα και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να «στρώσεις» θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατάνε πίσω στα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα θα δώσει πνοή σε όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, σε συνδυασμό με προτάσεις που θα σου γίνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΩΤΑ…ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΛΙΑΡΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,16,24,45.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ…

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μόδα

Φθινοπωρινά street style outfits για τη βόλτα και το γραφείο

Μπορεί οι πασαρέλες να είναι αυτές που κατεξοχήν καθορίζουν τις τάσεις κάθε σεζόν, αλλά το street style είναι αυτό που πολλές φορές τελικά μας δείχνει το μέλλον της μόδας. Θέλετε να εμπνευστείτε και να προετοιμαστείτε για τα trends που θα κυριαρχήσουν το φετινό φθινόπωρο; Ακολουθούν αγαπημένα street style outfits για τη βόλτα και το γραφείο που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σας στυλ.

1. Layering

Το layering είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φθινοπωρινής μόδας, που θα σας επιτρέψει να προσαρμοστείτε στις κυμαινόμενες θερμοκρασίες αλλά και να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ. Πειραματιστείτε με διαφορετικές υφές και μοτίβα για να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά σύνολα, όπως για παράδειγμα ρίχνοντας στους ώμους ένα ογκώδες πλεκτό πουλόβερ ή φορώντας μια γυναικεία ζακέτα πάνω από το πουκάμισό σας. Θυμηθείτε, το κλειδί για το επιτυχημένο layering είναι η ισορροπία. Βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια σας συμπληρώνουν το ένα το άλλο όσον αφορά το χρώμα, την υφή και τη σιλουέτα.

2. Cozy πλεκτά

Τα πουλόβερ με τη χοντρή πλέξη και τα oversized πλεκτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή τη σεζόν, καθώς προσφέρουν τόσο στυλ όσο και ζεστασιά. Επιλέξτε oversized σιλουέτες για μια χαλαρή και αβίαστη εμφάνιση, ή ουδέτερα χρώματα όπως το κρεμ, το γκρι και το μαύρο, που είναι ευέλικτα και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

3. Δέρμα και σουέτ

Το δέρμα και το σουέτ προσθέτουν μια πιο ροκ πινελιά σε κάθε φθινοπωρινό ντύσιμο και φέτος φαίνεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Επενδύστε σε ένα κλασικό κομμάτι όπως το δερμάτινο jacket ή ή suede mini φούστα για να απογειώσετε την αισθητική σας, και μη φοβηθείτε να τα συνδυάσετε και με φαινομενικά… αταίριαστα υφάσματα, όπως το σατέν και το μετάξι. Αυτό το mix and match μεταξύ αγριότητας και κομψότητας θα απογειώσει το στυλ σας.

4. Καρό και ριγέ

Το καρό είναι ένα διαχρονικά φθινοπωρινό μοτίβο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, με τα flannel shirts να αποτελούν βασικό κομμάτι τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αυτό που ξεχωρίζει στο street style φέτος το φθινόπωρο είναι οι μαρινιέρες, που έχουμε συνηθίσει σε πιο ανοιξιάτικα outfits. Ιδανικά patterns για το γραφείο αλλά και τη βόλτα, καρό και ριγέ σε συνδυασμό με casual στοιχεία αποτελούν κορυφαία επιλογή.

5. Statement boots

Οι statement μπότες μπορούν να αναδείξουν κάθε φθινοπωρινό ντύσιμο. Επιλέξτε ένα ζευγάρι με μοναδικές λεπτομέρειες όπως τετράγωνη μύτη, ιδιαίτερο τακούνι ή cowboy boots που αποτελούν μοναδικη τάση φέτος και κάντε τη διαφορά. Τα μποτάκια είναι μια ευέλικτη επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με φορέματα, φούστες ή τζιν, γι’ αυτό πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ ώστε να βρείτε ένα ζευγάρι που να συμπληρώνει την προσωπική σας αισθητική.

6. Dark academia

Το “dark academia” είναι μια τάση εμπνευσμένη από την κλασική λογοτεχνία και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Σκεφτείτε tailored κομμάτια όπως σακάκια, βαθιά χρώματα όπως το μαύρο και διακριτικά αξεσουάρ. Ένα blazer, ένα ζιβάγκο και μια πλισέ φούστα σε συνδυασμό με loafers είναι βασικά στοιχεία της τάσης. Για μια πιο μοντέρνα πινελιά, ενσωματώστε μοντέρνα κομμάτια όπως ένα δερμάτινο μπουφάν ή chunky αθλητικά παπούτσια.

7. Chic μονοχρωμία

Total black και total white σύνολα κερδίζουν τις εντυπώσεις κάθε χρόνο και έχουν φανατικούς θαυμαστές. Αυτό που αλλάζει φέτος και θα σας βοηθήσει να αναδείξετε το street style look σας αυτό το φθινόπωρο είναι η μονοχρωμία with a twist. Total γκρι, καφέ και κόκκινα σύνολα δεν περνούν απαρατήρητα, ενώ η μονοχρωμία θα σας βοηθήσει να ετοιμάζεστε πιο γρήγορα κάθε πρωί!

8. Athleisure 

Το Athleisure συνδυάζει άνεση και στυλ, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για το φθινόπωρο. Επιλέξτε κομμάτια υψηλής ποιότητας και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με απροσδόκητα αξεσουάρ και πανωφόρια. Ένα φούτερ, κολάν και αθλητικά παπούτσια σε συνδυασμό με ένα statement παλτό μπορούν να δημιουργήσουν ένα κομψό και άνετο ντύσιμο, κατάλληλο για πρωινές και απογευματινές βόλτες.

9. Retro vibes

Μεγάλη τάση στο φετινό street style αποτελούν και οι vintage επιρροές. Κομμάτια εμπνευσμένα από άλλες δεκαετίες επιστρέφουν δυναμικά αυτό το φθινόπωρο και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για το γραφείο, όπως τα αγαπημένα grandma heels και οι μπαλαρίνες. Ο συνδυασμός vintage και μοντέρνων κομματιών για μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικός.

Η φθινοπωρινή μόδα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες έκφρασης του προσωπικού σας στυλ. Πειραματιστείτε με διαφορετικά κομμάτια και συνδυασμούς για να δημιουργήσετε μοναδικά και κομψά street style outfits για τη βόλτα και το γραφείο που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας και μην ξεχνάτε πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διασκεδάζετε και να νιώθετε αυτοπεποίθηση με αυτό που φοράτε.

Continue Reading

Αυτοκίνητο

Opel Corsa

Στο μέσο του κύκλου ζωής του, το Corsa 6ης γενιάς δέχτηκε ένα σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και μια τεχνολογική… ένεση.

Με σχεδίαση «Bold & Pure», προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, πλειάδα συστημάτων κίνησης για κάθε απαίτηση και γερμανική ποιότητα, δεν είναι διόλου τυχαίο που το νέο Opel Corsa υποδέχτηκε τον τίτλο του Best Seller στην κατηγορία του.

Το Opel Corsa διατηρεί την ιδιαίτερα αγαπημένη σχεδίαση με τη μάσκα Opel Visor και τις συμπαγείς διαστάσεις των υπολοίπων εκδόσεων, εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετική ευκολία οδήγησης σε αστικές συνθήκες και ταυτόχρονα άνεση για έως και πέντε επιβάτες με τις αποσκευές τους.

Αισθητικά οι αλλαγές εντοπίζονται στη σήμανση του πίσω μέρους και στο εσωτερικό, όπου ο full digital πίνακας οργάνων και το σύστημα πολυμέσων προσφέρουν εξειδικευμένες πληροφορίες.

Αυτό περιλαμβάνει νέο υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων σε δύο εκδόσεις.

Αυτές αποδίδουν ισχύ 100 και 136 ίππων και ροπή 205 Nm ή 230 Nm αντίστοιχα στις 1.750 σ.α.λ. Για βέλτιστη απόδοση, οι νέοι κινητήρες λειτουργούν στον κύκλο καύσης Miller. Αυτός ο θερμοδυναμικός κύκλος ενεργοποιείται από τον υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας, ο οποίος βελτιώνει την απόδοση σε χαμηλές στροφές χάρη και τον μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων.

Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 μειώνονται κατά 15 – 20% .

Όπως κάθε Opel, έτσι και το νέο Corsa διαθέτει πολυάριθμες τεχνολογίες και συστήματα υποβοήθησης στο βασικό εξοπλισμό, όπως Forward Collision Alert με Automatic Emergency Braking and Pedestrian Detection, Adaptive Cruise Control καθώς και Active Lane Positioning, Extended Traffic Sign Recognition και Drowsiness Detection. 

Υπάρχουν επίσης και προαιρετικά συστήματα όπως το Intelli-Lux LED® Matrix για τους προβολείς, το οποίο διαθέτει πλέον 14 στοιχεία LED και κάνει την οδήγηση στο σκοτάδι ακόμα πιο ασφαλή. Τέλος διατίθενται ακόμα το Side Blind Sport Alert και μια νέα, υψηλής ανάλυσης Panorama Rear View Camera.

Το νέο Opel Corsa αποτελεί μια ακόμα επιλογή στις πολλές ήδη υπάρχουσες του μοντέλου. Γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στα συμβατικά κινητήρια σύνολα βενζίνης προσφέροντας μια ιδανική εναλλακτική λύση στους οδηγούς χωρίς όμως το άγχος της αυτονομίας.

Συμπαγές και ευρύχωρο, πλούσια εξοπλισμένο αλλά και προσιτό, με υψηλή υπολειμματική αξία, εξαιρετικά ασφαλές, απολαυστικό στην οδήγηση και με αισθητική που ενθουσιάζει, το νέο Opel Corsa κοστίζει από 24.100 ευρώ στην υβριδική έκδοση των 100 ίππων. 

Μελίνα 

Ναταλία

Κώστας Νικολακόπουλος

Continue Reading

Μόδα

Athens Fashion Week

Το πιο πολυαναμενόμενο fashion event της χώρας είναι προ των πυλών, και αυτο δεν είναι άλλο απο την Athens Fashion Week που για φέτος θα λάβει χώρα σε έναν μοναδικό μέρος. Ενα πολύ σημαντικό event για τους ανθρώπους της μόδας και όχι μόνο. Νέοι σχεδιαστες καθώς και καταξιωμένοι δημιουργοί δεσμεύονται για μοναδικά shows και happenings. Χρώματα , υφάσματα, υφές και σιλουέτες θα πλημμυρίσουν την πασαρέλα την ελληνικής εβδομάδας μόδας. 

Μια απο τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής εβδομάδας μόδας , ειναι η συμμετοχη του πολλά υποσχόμενου νέου δημιουργού Αθανάσιου Βασιλειάδη. Στην συμμετοχή αυτη θα βάλει την υπογραφή του ο μοναδικός στο είδος του Λάζαρος Ορφανίδης ως art director μαζί την ομάδα του.

Παμε λοιπόν να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον Αθανάσιο.

Ο Αθανάσιος Βασιλειάδης γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1995 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ασχολείται με τις καλές τέχνες, την ζωγραφική και τον χορό. Η μόδα
τον είχε επιλέξει πολύ πριν τελειώσει το σχολείο και όταν συνειδητοποίησε ότι τα ρούχα θα μπορούσαν να είναι ένα έργο τέχνης όπως και οτι μπορεί να γίνει μέσω να εκφράσει τα συναισθήματά του. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στο Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο και έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια και διαγωνισμούς μόδας.Το στυλ του είναι ρομαντικό, δραματικό και θηλυκό. Του αρέσει να πειραματίζεται με ασυνήθιστα υλικά και είναι υπέρμαχος της ανακύκλωσης και της ανακύκλωσης.

Δεν περιμένουμε λοιπόν τίποτα λιγότερο απο ενα μοναδικό show στην Athens Fashion Week , πόσο μάλλον οταν το communication support το έχει αναλάβει η εταιρεία δημοσίων σχέσεων Advertary. 

Continue Reading

Trending