Connect with us

Lifestyle

Λίγα λόγια για την διακοσμητική τεχνική του ντεκουπάζ!

Ορισμένες φορές το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεφύγεις από την μονότονη ρουτίνα σου, είναι μία ανανέωση. Το ίδιο χρειάζεται και το σπίτι σου κατά διαστήματα και συγκεκριμένα η διακόσμησή του. Μία τεχνική που έχει κατακτήσει το δικό της κοινό είναι το ντεκουπάζ.

 

Η τεχνική του ντεκουπάζ σε γυαλί σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις μοναδικές κατασκευές με λίγα υλικά.

Αν θες να εκφραστείς, να αφήσεις ελεύθερη την φαντασία σου και να δημιουργήσεις, τότε οι χειροτεχνίες είναι μία λύση. Εκτός από το ότι θα πάρεις την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση για το δικό σου δημιούργημα, θα αλλάξεις τον χώρο σου. Μπορείς με οικονομικά υλικά να αναβαθμίσεις την όψη αντικειμένων που έχεις στο σπίτι. Η τεχνική του ντεκουπάζ εφαρμόζεται άψογα σε διάφορες επιφάνειες. Ιδανικές είναι το ξύλο, η πέτρα, το γυαλί και ο πηλός. Το μόνο που χρειάζεσαι για να φτιάξεις μοναδικές δημιουργίες είναι χρήσιμες οδηγίες, φαντασία και διάθεση!

Τι είναι το ντεκουπάζ;

Το όνομα της τεχνικής του ντεκουπάζ, προέρχεται από το ρήμα «découper» που στα γαλλικά σημαίνει “κόβω”. Με την χρήση δηλαδή κομματιών, κυρίως από χαρτί, δημιουργεί διάφορες εικόνες και εφέ επάνω στις επιφάνειες. Τα μοτίβα αυτά αποτυπώνονται με την βοήθεια μίας ειδικής κόλλας και απογειώνουν την όψη των διακοσμητικών! Η συγκεκριμένη τεχνική, είναι αρκετά δημοφιλής και ιδανική για εποχιακή διακόσμηση και για χειροποίητες κατασκευές δώρων. Αγαπημένες παραλλαγές; Εκτός από το γυαλί μπορείς να δοκιμάσεις και το ντεκουπάζ σε ξύλο!

Τι χαρτί μπορείς να χρησιμοποιήσεις;

Δεν υπάρχουν σημαντικοί περιορισμοί στην επιλογή του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσεις, παρά μόνο ότι πρέπει να είναι αρκετά λεπτό. Το ριζόχαρτο και η χαρτοπετσέτα είναι δύο από τις επιλογές που ξεχωρίζουν. Εξίσου μοναδικό στυλ και αισθητική, δίνουν οι σελίδες εφημερίδων και περιοδικών που είναι ιδανικά για βαζάκια και κουτάκια από κεριά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όμως και ειδικά χαρτιά για ντεκουπάζ, χαρτί περιτυλίγματος δώρων αλλά και φωτογραφίες. Πρόσεχε όμως αν θέλεις να εκτυπώσεις δικές σου φωτογραφίες ή εικόνες, το χαρτί εκτύπωσης να μην ξεβάψει όταν περάσεις την κόλλα. Τέλος, αν επιχειρήσεις να φτιάξεις μία δημιουργία με χαρτοπετσέτες, αφαίρεσε τα φύλλα και κράτησε μόνο το ένα. Όπως σου είπαμε το ντεκουπάζ απαιτεί λεπτή στρώση από χαρτί!

Πώς γίνεται το ντεκουπάζ;

Τα βασικά σου εργαλεία είναι μόνο τρία! Είναι πολύ απλή διαδικασία, καθώς το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία ειδική υγρή κόλλα, ένα πινέλο και ένα βερνίκι για προστασία! Αρχικά, κόβεις το μέρος του χαρτιού που περιέχει το μοτίβο ή την ζωγραφιά που θες να αποτυπώσεις στην επιφάνεια. Είτε αυτή είναι γυάλινη, είτε ξύλινη, είτε μεταλλική. Κολλάς λοιπόν το κομμάτι χαρτιού με την ειδική κόλλα και την βοήθεια του πινέλου. Πρέπει να προσέξεις να μην αφήνεις το κομμάτι να κάνει γραμμές ή να φουσκώσει καθώς δεν θα είναι λεία η επιφάνεια. Στρώσε λοιπόν με το πινέλο και την κόλλα προσεκτικά το μοτίβο και βεβαιώσου ότι είναι στερεωμένο στο αντικείμενο.

Όταν περάσεις την στρώση της κόλλας, άφησέ το να στεγνώσει καλά. Εφόσον βεβαιωθείς ότι στέγνωσε και το χαρτί παραμένει ακίνητο, σειρά έχει το βερνίκι. Το διαφανές προστατευτικό βερνίκι θα σταθεροποιήσει το κομμάτι χαρτιού και θα φροντίσει ώστε να είναι αδιάβροχο. Θα χρειαστεί να περάσεις τουλάχιστον 4-5 στρώσεις από το βερνίκι, πάλι με το πινέλο. Έτσι θα προστατέψεις το διακοσμητικό σου από το νερό και από την φθορά του χρόνου. Τα υλικά κατασκευής μπορείς να τα βρεις εύκολα στην αγορά όπου υπάρχουν είδη χειροτεχνίας.

Ντεκουπάζ σε γυαλί: 12 ιδέες που θα σε εντυπωσιάσουν!

Το ντεκουπάζ σε γυαλί είναι από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές που εφαρμόζεται άψογα σε μπουκάλια, βάζα, πιάτα και ποτήρια. Το εφέ της ημιδιαφάνειας επιτυγχάνεται με το ριζόχαρτο, ενώ αρκετές εφαρμογές έχουν και τα λουλουδένια μοτίβα από τις χαρτοπετσέτες. Ότι και να επιλέξεις, όποιο στυλ και να θες να δώσεις στα αντικείμενά σου, το σημαντικό είναι ότι το έφτιαξες εσύ! Αφού είδες την διαδικασία του ντεκουπάζ ήρθε η ώρα να πάρεις μερικές ιδέες! Στη συνέχεια λοιπόν, θα ανακαλύψεις εντυπωσιακές κατασκευές που θα σου δώσουν έμπνευση ώστε να αφήσεις την δημιουργικότητά σου να μεγαλουργήσει!

#1 Ουράνιο τόξο

Τα άδεια γυάλινα μπουκάλια που δεν χρησιμοποιείς πλέον, μπορούν να ξαναπάρουν ζωή! Δημιούργησε το περιτύλιγμα με λωρίδες από χαρτί και επέλεξε για την κάθε μία ένα διαφορετικό έντονο χρώμα. Δώσε την αίσθηση της διαβάθμισης των χρωμάτων ή του ουράνιου τόξου φτιάχνοντας χρωματιστές γραμμές. Χρησιμοποίησέ τα σαν διακοσμητικά ή σαν βάζα για τα πολύχρωμα λουλούδια σου.

2

#2 Εφημερίδα

Ξεκίνα το σχέδιο αυτό, δίνοντας πρώτα μία ουδέτερη βάση στα μπουκάλια ή στα βάζα σου. Επέλεξε μία απόχρωση του λευκού και πέρνα όλο το αντικείμενο για να έχεις έναν καμβά στον οποίο μπορείς έπειτα να δημιουργήσεις επάνω. Κόψε λοιπόν, κομμάτια εφημερίδας σε σχέδια που επιθυμείς, όπως λουλούδια, πουλιά, πεταλούδες ή οτιδήποτε άλλο σου έρθει ως ιδέα. Κόλλησέ τα με την διαδικασία που σου αναφέραμε και θα έχεις πρωτότυπες δημιουργίες για την διακόσμηση του σαλονιού σου!

3

#3 Διαφορετικά σχέδια

Αν προτιμάς τα εκκεντρικά σχέδια και τα διάφορα χρώματα και υφές στην διακόσμηση του σπιτιού σου, τότε το σχέδιο αυτό θα σε εντυπωσιάσει! Ντύσε τα γυάλινα αντικείμενα με χαρτί περιτυλίγματος σαν αυτό που τυλίγεις τα δώρα. Διάλεξε πρωτότυπα σχέδια σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς που αν τοποθετηθούν όλα μαζί θα κλέψουν τις θετικές εντυπώσεις!

4

#4 Χάρτης

Μία φοβερή ιδέα που προσφέρει το ντεκουπάζ σε γυαλί, είναι αυτή που χρησιμοποιεί ως μοτίβο έναν χάρτη. Πάνω στην γυάλινη επιφάνεια, το βάζο, το κηροπήγιο ή την κούπα που πίνεις τον καφέ σου, κόλλησε το φύλλο από έναν χάρτη. Θα σε ταξιδεύει κάθε φορά που κοιτάς την δική σου αυτή δημιουργία!

9

#5 Φλοράλ

Αν δεν είσαι λάτρης των φυσικών λουλουδιών γιατί βαριέσαι ή ξεχνάς να τα ποτίσεις, τότε βάλε τα λουλούδια στα μπουκάλια σου! Κόψε διάφορα σχέδια, φυλλαράκια και κλωνάρια και κόλλησέ τα επάνω στο γυαλί. Ιδανικό για ρομαντικό στυλ και απαλά χρώματα διακόσμησης.

5

#6 Ματ υφή

Η τεχνική του ντεκουπάζ δεν προσφέρεται μόνο για ιδιαίτερα σχέδια και μοτίβα. Μπορείς να βασιστείς επάνω της αν θες να καλύψεις το χρώμα ή το σχέδιο των διακοσμητικών βάζων σου και να φτιάξεις μία ουδέτερη βάση. Κόλλησε χαρτιά σε μονόχρωμες αποχρώσεις και άσε την παράσταση να κλέψουν τα λουλούδια σου ή η υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σου.

6

 

#7 Αίσθηση μουσικής

Οι ιδέες για διακόσμηση με βαζάκια ποικίλλουν και σε αυτές περιλαμβάνονται μερικές που δημιουργούνται με ντεκουπάζ. Κόψε λοιπόν από ένα τετράδιο μουσικής, το λεγόμενο πεντάγραμμο μερικές σελίδες και κόλλησέ τες επάνω στο γυαλί. Για να αλλάξεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου τοποθέτησε μέσα στα βαζάκια κεριά. Αν θες να τους δώσεις μία πιο χαριτωμένη εμφάνιση, στόλισέ τα με σχοινάκια και κορδέλες! Είναι ότι πρέπει για την βεράντα σου!

7

#8 Στα παράθυρα

Το ντεκουπάζ σε γυαλί βρίσκει μοναδική εφαρμογή και στα τζάμια των παραθύρων. Η ίδια διαδικασία μπορεί να ακολουθηθεί και εδώ αν θες να δώσεις ζωντάνια στα παράθυρά σου. Αντί να κολλήσεις έτοιμα αυτοκόλλητα, προτίμησε την τεχνική του ντεκουπάζ η οποία θα κάνει το αποτέλεσμα πιο φυσικό και ξεχωριστό. Βρες λοιπόν, διάφορα σχέδια με λουλούδια, φρούτα και ό,τι άλλο σκεφτείς για να απαλλαγείς από την απλή έως βαρετή εικόνα των παραθύρων σου.

8

#9 Σχέδια της φύσης

Τα πιάτα σου και οι πιατέλες σου μπορούν να ανανεωθούν αν τους προσθέσεις μοναδικά σχέδια με την βοήθεια του ντεκουπάζ σε γυαλί. Μοτίβα που θυμίζουν την φύση θα δημιουργήσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα και θα ξεχάσεις ότι πρόκειται για το παλιό σου σερβίτσιο!

10

#10 Χρωματιστή παλέτα

Θέλεις να δώσεις συνοχή στα πολύχρωμα βάζα σου; Αν δεν σου “κολλάνε” μεταξύ τους και θες με κάποιο τρόπο να τα ενώσεις, τότε δώσε παρόμοια όψη επιλέγοντας λουλουδάτα μοτίβα. Κόλλησε μεγάλα σχέδια με λουλούδια και άλλαξε με απίστευτο τρόπο την εμφάνιση των γυάλινων βάζων σου!

11

#11 Ρομαντισμός

Ένα ρομαντικό σχέδιο σε απαλό ροζ μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στην διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σου. Μην πετάς πια τα χρησιμοποιημένα μπουκαλάκια από τις κολώνιες σου. Φύλαξε τα γυάλινα μπουκάλια από τα αρώματά σου και ντύσε τα με όμορφα σχέδια. Έτσι, ταυτόχρονα κάνεις μία εν μέρει ανακύκλωση αλλά και αναβαθμίζεις το υπνοδωμάτιό σου.

12

#12 Αγροτικό στυλ

Το rustic αυτό στυλ διακόσμησης το έχουμε αγαπήσει ήδη! Αφού ντύσεις τα μπουκάλια ή τα βάζα σου με ήρεμα χρώματα, απογείωσε την εμφάνισή τους με ετικέτες. Πάρε τις ετικέτες από προϊόντα όπως το λάδι, διάφορα αλκοολούχα ποτά και άλλα τρόφιμα. Έπειτα ενσωμάτωσέ τες με την διαδικασία του ντεκουπάζ επάνω στην γυάλινη επιφάνεια και θα είναι έτοιμα να τα προσθέσεις στην διακόσμηση της τραπεζαρίας σου.

13

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μόδα

Φθινοπωρινά street style outfits για τη βόλτα και το γραφείο

Μπορεί οι πασαρέλες να είναι αυτές που κατεξοχήν καθορίζουν τις τάσεις κάθε σεζόν, αλλά το street style είναι αυτό που πολλές φορές τελικά μας δείχνει το μέλλον της μόδας. Θέλετε να εμπνευστείτε και να προετοιμαστείτε για τα trends που θα κυριαρχήσουν το φετινό φθινόπωρο; Ακολουθούν αγαπημένα street style outfits για τη βόλτα και το γραφείο που θα απογειώσουν το φθινοπωρινό σας στυλ.

1. Layering

Το layering είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της φθινοπωρινής μόδας, που θα σας επιτρέψει να προσαρμοστείτε στις κυμαινόμενες θερμοκρασίες αλλά και να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ. Πειραματιστείτε με διαφορετικές υφές και μοτίβα για να δημιουργήσετε μοναδικά και εντυπωσιακά σύνολα, όπως για παράδειγμα ρίχνοντας στους ώμους ένα ογκώδες πλεκτό πουλόβερ ή φορώντας μια γυναικεία ζακέτα πάνω από το πουκάμισό σας. Θυμηθείτε, το κλειδί για το επιτυχημένο layering είναι η ισορροπία. Βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια σας συμπληρώνουν το ένα το άλλο όσον αφορά το χρώμα, την υφή και τη σιλουέτα.

2. Cozy πλεκτά

Τα πουλόβερ με τη χοντρή πλέξη και τα oversized πλεκτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή αυτή τη σεζόν, καθώς προσφέρουν τόσο στυλ όσο και ζεστασιά. Επιλέξτε oversized σιλουέτες για μια χαλαρή και αβίαστη εμφάνιση, ή ουδέτερα χρώματα όπως το κρεμ, το γκρι και το μαύρο, που είναι ευέλικτα και μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

3. Δέρμα και σουέτ

Το δέρμα και το σουέτ προσθέτουν μια πιο ροκ πινελιά σε κάθε φθινοπωρινό ντύσιμο και φέτος φαίνεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Επενδύστε σε ένα κλασικό κομμάτι όπως το δερμάτινο jacket ή ή suede mini φούστα για να απογειώσετε την αισθητική σας, και μη φοβηθείτε να τα συνδυάσετε και με φαινομενικά… αταίριαστα υφάσματα, όπως το σατέν και το μετάξι. Αυτό το mix and match μεταξύ αγριότητας και κομψότητας θα απογειώσει το στυλ σας.

4. Καρό και ριγέ

Το καρό είναι ένα διαχρονικά φθινοπωρινό μοτίβο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, με τα flannel shirts να αποτελούν βασικό κομμάτι τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αυτό που ξεχωρίζει στο street style φέτος το φθινόπωρο είναι οι μαρινιέρες, που έχουμε συνηθίσει σε πιο ανοιξιάτικα outfits. Ιδανικά patterns για το γραφείο αλλά και τη βόλτα, καρό και ριγέ σε συνδυασμό με casual στοιχεία αποτελούν κορυφαία επιλογή.

5. Statement boots

Οι statement μπότες μπορούν να αναδείξουν κάθε φθινοπωρινό ντύσιμο. Επιλέξτε ένα ζευγάρι με μοναδικές λεπτομέρειες όπως τετράγωνη μύτη, ιδιαίτερο τακούνι ή cowboy boots που αποτελούν μοναδικη τάση φέτος και κάντε τη διαφορά. Τα μποτάκια είναι μια ευέλικτη επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με φορέματα, φούστες ή τζιν, γι’ αυτό πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ ώστε να βρείτε ένα ζευγάρι που να συμπληρώνει την προσωπική σας αισθητική.

6. Dark academia

Το “dark academia” είναι μια τάση εμπνευσμένη από την κλασική λογοτεχνία και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Σκεφτείτε tailored κομμάτια όπως σακάκια, βαθιά χρώματα όπως το μαύρο και διακριτικά αξεσουάρ. Ένα blazer, ένα ζιβάγκο και μια πλισέ φούστα σε συνδυασμό με loafers είναι βασικά στοιχεία της τάσης. Για μια πιο μοντέρνα πινελιά, ενσωματώστε μοντέρνα κομμάτια όπως ένα δερμάτινο μπουφάν ή chunky αθλητικά παπούτσια.

7. Chic μονοχρωμία

Total black και total white σύνολα κερδίζουν τις εντυπώσεις κάθε χρόνο και έχουν φανατικούς θαυμαστές. Αυτό που αλλάζει φέτος και θα σας βοηθήσει να αναδείξετε το street style look σας αυτό το φθινόπωρο είναι η μονοχρωμία with a twist. Total γκρι, καφέ και κόκκινα σύνολα δεν περνούν απαρατήρητα, ενώ η μονοχρωμία θα σας βοηθήσει να ετοιμάζεστε πιο γρήγορα κάθε πρωί!

8. Athleisure 

Το Athleisure συνδυάζει άνεση και στυλ, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για το φθινόπωρο. Επιλέξτε κομμάτια υψηλής ποιότητας και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με απροσδόκητα αξεσουάρ και πανωφόρια. Ένα φούτερ, κολάν και αθλητικά παπούτσια σε συνδυασμό με ένα statement παλτό μπορούν να δημιουργήσουν ένα κομψό και άνετο ντύσιμο, κατάλληλο για πρωινές και απογευματινές βόλτες.

9. Retro vibes

Μεγάλη τάση στο φετινό street style αποτελούν και οι vintage επιρροές. Κομμάτια εμπνευσμένα από άλλες δεκαετίες επιστρέφουν δυναμικά αυτό το φθινόπωρο και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για το γραφείο, όπως τα αγαπημένα grandma heels και οι μπαλαρίνες. Ο συνδυασμός vintage και μοντέρνων κομματιών για μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικός.

Η φθινοπωρινή μόδα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες έκφρασης του προσωπικού σας στυλ. Πειραματιστείτε με διαφορετικά κομμάτια και συνδυασμούς για να δημιουργήσετε μοναδικά και κομψά street style outfits για τη βόλτα και το γραφείο που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σας και μην ξεχνάτε πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διασκεδάζετε και να νιώθετε αυτοπεποίθηση με αυτό που φοράτε.

Continue Reading

Αυτοκίνητο

Opel Corsa

Στο μέσο του κύκλου ζωής του, το Corsa 6ης γενιάς δέχτηκε ένα σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και μια τεχνολογική… ένεση.

Με σχεδίαση «Bold & Pure», προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας, πλειάδα συστημάτων κίνησης για κάθε απαίτηση και γερμανική ποιότητα, δεν είναι διόλου τυχαίο που το νέο Opel Corsa υποδέχτηκε τον τίτλο του Best Seller στην κατηγορία του.

Το Opel Corsa διατηρεί την ιδιαίτερα αγαπημένη σχεδίαση με τη μάσκα Opel Visor και τις συμπαγείς διαστάσεις των υπολοίπων εκδόσεων, εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετική ευκολία οδήγησης σε αστικές συνθήκες και ταυτόχρονα άνεση για έως και πέντε επιβάτες με τις αποσκευές τους.

Αισθητικά οι αλλαγές εντοπίζονται στη σήμανση του πίσω μέρους και στο εσωτερικό, όπου ο full digital πίνακας οργάνων και το σύστημα πολυμέσων προσφέρουν εξειδικευμένες πληροφορίες.

Αυτό περιλαμβάνει νέο υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων σε δύο εκδόσεις.

Αυτές αποδίδουν ισχύ 100 και 136 ίππων και ροπή 205 Nm ή 230 Nm αντίστοιχα στις 1.750 σ.α.λ. Για βέλτιστη απόδοση, οι νέοι κινητήρες λειτουργούν στον κύκλο καύσης Miller. Αυτός ο θερμοδυναμικός κύκλος ενεργοποιείται από τον υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας, ο οποίος βελτιώνει την απόδοση σε χαμηλές στροφές χάρη και τον μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων. Οι κινητήρες συνδυάζονται με ένα νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων.

Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 μειώνονται κατά 15 – 20% .

Όπως κάθε Opel, έτσι και το νέο Corsa διαθέτει πολυάριθμες τεχνολογίες και συστήματα υποβοήθησης στο βασικό εξοπλισμό, όπως Forward Collision Alert με Automatic Emergency Braking and Pedestrian Detection, Adaptive Cruise Control καθώς και Active Lane Positioning, Extended Traffic Sign Recognition και Drowsiness Detection. 

Υπάρχουν επίσης και προαιρετικά συστήματα όπως το Intelli-Lux LED® Matrix για τους προβολείς, το οποίο διαθέτει πλέον 14 στοιχεία LED και κάνει την οδήγηση στο σκοτάδι ακόμα πιο ασφαλή. Τέλος διατίθενται ακόμα το Side Blind Sport Alert και μια νέα, υψηλής ανάλυσης Panorama Rear View Camera.

Το νέο Opel Corsa αποτελεί μια ακόμα επιλογή στις πολλές ήδη υπάρχουσες του μοντέλου. Γεφυρώνει το κενό ανάμεσα στα συμβατικά κινητήρια σύνολα βενζίνης προσφέροντας μια ιδανική εναλλακτική λύση στους οδηγούς χωρίς όμως το άγχος της αυτονομίας.

Συμπαγές και ευρύχωρο, πλούσια εξοπλισμένο αλλά και προσιτό, με υψηλή υπολειμματική αξία, εξαιρετικά ασφαλές, απολαυστικό στην οδήγηση και με αισθητική που ενθουσιάζει, το νέο Opel Corsa κοστίζει από 24.100 ευρώ στην υβριδική έκδοση των 100 ίππων. 

Μελίνα 

Ναταλία

Κώστας Νικολακόπουλος

Continue Reading

Μόδα

Athens Fashion Week

Το πιο πολυαναμενόμενο fashion event της χώρας είναι προ των πυλών, και αυτο δεν είναι άλλο απο την Athens Fashion Week που για φέτος θα λάβει χώρα σε έναν μοναδικό μέρος. Ενα πολύ σημαντικό event για τους ανθρώπους της μόδας και όχι μόνο. Νέοι σχεδιαστες καθώς και καταξιωμένοι δημιουργοί δεσμεύονται για μοναδικά shows και happenings. Χρώματα , υφάσματα, υφές και σιλουέτες θα πλημμυρίσουν την πασαρέλα την ελληνικής εβδομάδας μόδας. 

Μια απο τις μεγάλες εκπλήξεις της φετινής εβδομάδας μόδας , ειναι η συμμετοχη του πολλά υποσχόμενου νέου δημιουργού Αθανάσιου Βασιλειάδη. Στην συμμετοχή αυτη θα βάλει την υπογραφή του ο μοναδικός στο είδος του Λάζαρος Ορφανίδης ως art director μαζί την ομάδα του.

Παμε λοιπόν να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον Αθανάσιο.

Ο Αθανάσιος Βασιλειάδης γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1995 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ασχολείται με τις καλές τέχνες, την ζωγραφική και τον χορό. Η μόδα
τον είχε επιλέξει πολύ πριν τελειώσει το σχολείο και όταν συνειδητοποίησε ότι τα ρούχα θα μπορούσαν να είναι ένα έργο τέχνης όπως και οτι μπορεί να γίνει μέσω να εκφράσει τα συναισθήματά του. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στο Διεθνές Ελληνικό Πανεπιστήμιο και έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια και διαγωνισμούς μόδας.Το στυλ του είναι ρομαντικό, δραματικό και θηλυκό. Του αρέσει να πειραματίζεται με ασυνήθιστα υλικά και είναι υπέρμαχος της ανακύκλωσης και της ανακύκλωσης.

Δεν περιμένουμε λοιπόν τίποτα λιγότερο απο ενα μοναδικό show στην Athens Fashion Week , πόσο μάλλον οταν το communication support το έχει αναλάβει η εταιρεία δημοσίων σχέσεων Advertary. 

Continue Reading

Trending