Connect with us

Προϊόντα

ΝΕΑ COMBO ΠΡΟΣΦΟΡA PIZZA FAN ΚΑΙ AMSTEL

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, pizza, μπάλα ή Eurovision και παγωμένη μπύρα, είναι η τέλεια
αφορμή για να μαζευτούν φίλοι και παρέες σε σαλόνια και μπαλκόνια για χαλαρές στιγμές
μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.
Η νέα δροσερή προσφορά από την Pizza Fan, για όλο τον Μάιο, είναι ό,τι πρέπει. Δύο πίτσες 8
τεμαχίων με επιλογή από 16 συνταγές και 2 κουτάκια Amstel 330 ml μόνο με 10,90 € .
Η προσφορά ισχύει για τηλεφωνική παραγγελία ή παραγγελία online !
Απολαύστε την στο www.pizzafan.gr ή μέσα από το app της Pizza Fan !

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γαστρονομία

PIZZA CARBONARA

ΤΩΡΑ ΚΑΙ PIZZA CARBONARA ΑΠΟ ΤΗΝ PIZZA FAN

Όλοι λατρεύουμε την carbonara, για αυτό και οτιδήποτε καινούργιο κυκλοφορεί που αφορά αυτή τη διάσημη ιταλική συνταγή είναι είδηση.

Η Pizza Fan δημιούργησε τη Double Pizza Carbonara Τορτίγια Mozzarella, μια νέα διώροφη πίτσα carbonara που έχει κάνει τους λάτρεις αυτής της κλασικής γεύσης να την προτιμούν όσο και την αγαπημένη τους μακαρονάδα.

Η Double Pizza Carbonara δεν χρειάζεται συστάσεις! Είναι η γνωστή σε όλους μας συνταγή που έγινε τώρα και ιδιαίτερα νόστιμη πίτσα σε δύο επίπεδα με άφθονα υλικά για να χορταίνεις διπλά. Κάτω έχει flakes παρμεζάνας, σπαγγέτι, μπέικον, κρέμα γάλακτος, κεφαλοτύρι και πάνω τορτίγια, mozzarella και φρέσκα μανιτάρια.

Σκέφτεσαι carbonara λοιπόν; Δοκίμασε κάτι καινούργιο, γιατί οι επιλογές απόλαυσης είναι πλέον περισσότερες.

Continue Reading

Γαστρονομία

Παρουσίαση του βιβλίου «50 σπιτικές συνταγές με Ροδάκινα»

Ταυτιζόμενη απόλυτα με τους σκοπούς του Φεστιβάλ Ροδάκινου για την ανάδειξη του προϊόντος ως βασικού συστατικού της σύγχρονης γαστρονομίας, η αγαπημένη σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Κική Εμμανουηλίδου παρουσιάζει το βιβλίο “50 σπιτικές συνταγές με ροδάκινα”, καταθέτοντας μια νέα πρόταση στην Ελληνική γαστρονομία. Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου, ώρα 18:00 στο πάρκο της Ελιάς. Η εκδήλωση περιλαμβάνει Live Cooking Show, δωρεάν βιβλία για 30 τυχερούς και δωρεάν έκδοση με 10 συνταγές για όλους όσους συμμετέχουν!

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Ο.Π. Συνεταιρισμών Ν.Ημαθίας κ. Χρήστος Γιαννακάκης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βέροιας κ. Βασίλης Λυκοστράτης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ημαθίας κ. Δημήτρης Μάντζιος και η συγγραφέας κ. Κική Εμμανουηλίδου. Μαζί με την συγγραφέα θα μαγειρεύει ο βεροιώτης σεφ Γιώργος Μεταξάς.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ: https://goo.gl/fhykuG

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το νέο της βιβλίο με «50 σπιτικές συνταγές με ροδάκινα» κυκλοφόρησε η γνωστή συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Κική Εμμανουηλίδου, καταθέτοντας μια νέα πρόταση στην Ελληνική γαστρονομία. Την έκδοση του βιβλίου ανέλαβε η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Νομού Ημαθίας με την χορηγία των εταιρειών ECONOMOTECHNIKI και NOVACERT.

Το βιβλίο που αφιερώνει η σεφ «στους παραγωγούς, στους ανθρώπους που μοχθούν για την καλλιέργεια του ροδάκινου και σ΄ αυτούς που αγωνίζονται για την καλύτερη διάθεση και προβολή αυτού του εξαιρετικού προϊόντος του τόπου μας» περιλαμβάνει μοναδικές συνταγές για σαλάτες, φαγητά και γλυκά με ροδάκινο.

«…αισθάνθηκα την βαθύτερη ανάγκη –και θεωρώ υποχρέωση μου- να δημιουργήσω μια σειρά συνταγών με ροδάκινα. Να μεταδώσω στους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας τη μοναδικότητα που προσδίδει το ροδάκινο σε πολλά πιάτα, σε συνδυασμούς που εμπνεύστηκα από την αγάπη μου για τον ευλογημένο καρπό, την εμπειρία μου από τη χρόνια ενασχόληση με τη διατροφή και την προσωπική γευστική έρευνα που έκανα, πειραματιζόμενη με ποικιλία υλικών», τονίζει η συγγραφέας στον πρόλογο της.

Η διοίκηση της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Νομού Ημαθίας, στο εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου, εξηγεί ότι «επιθυμώντας η κοινοπραξία να δώσει στο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό μια ακόμη γευστική διάσταση του ευλογημένου φρούτου της περιοχής μας, του ροδάκινου, προχώρησε στην έκδοση του ανά χείρας βιβλίου μαγειρικής, σε συνεργασία με τη συντοπίτισσα μας, γνωστή σεφ κα Κική Εμμανουηλίδου. Φιλοδοξία μας είναι οι συνταγές που περιέχονται στο εν λόγω βιβλίο να εμπλουτίσουν τα μενού όλων των καταστημάτων εστίασης της χώρας και κυρίως της  Ημαθίας, δημιουργώντας μία τοπική διατροφική ταυτότητα, παρακινώντας τους μελλοντικούς επισκέπτες να θέλουν να έρθουν στον τόπο μας για να δοκιμάσουν φαγητά με ροδάκινο».

Continue Reading

Γαστρονομία

Η σαμπάνια Perrier-Jouët, Χρυσός Χορηγός Γαστρονομίας  στο Sani Gourmet 2018

Από τις 11 έως 15 Μαΐου,  η Perrier-Jouët συνόδευσε ιδανικά τις δημιουργίες των 8 Michelin-awarded chefs στα 20 δείπνα που διοργανώθηκαν στα κοσμοπολίτικα εστιατόρια του Sani Resort. Στο δε Official Opening Party που έλαβε χώρα στο Sea You Bar, περισσότεροι από 300 προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μοναδική κληρονομιά της Perrier-Jouët, δοκιμάζοντας τις σαμπάνιες του Οίκου σε ένα εξαιρετικά καλαίσθητο περιβάλλον, με live jazz μουσική και εμπνευσμένες δημιουργίες από τα χέρια όλων των chefs.

Μία ημέρα νωρίτερα ωστόσο, ο Prestige Ambassador της Pernod Ricard Hellas, Μιχάλης Καγιάννης μέσα από μια εντυπωσιακή παρουσίαση, ενημέρωσε εκπροσώπους του τύπου, food journalists και bloggers για την ιστορία, την παραγωγή και τις διάφορες εκφράσεις της Perrier-Jouët, όπως η Grand Brut, η Blason Rosé και η Belle Epoque. Η τελευταία είναι από τις πιο θρυλικές vintage σαμπάνιες στον κόσμο, και ξεχωρίζει για την εμβληματική της φιάλη (στολισμένη με γιαπωνέζικες ανεμώνες, από ένα σχέδιο του 1902), αλλά και για την απαράμιλλη ποιότητά και τη διάσημη κομψότητα της.

 

O Οίκος Perrier-Jouët ιδρύθηκε το 1811 και αποτελεί έναν από τους παλαιότερους οίκους παραγωγής σαμπάνιας, ενώ είναι βαθμολογημένος με 99,2 στην κλίμακα ποιότητας Crew.  Ο Οίκος χρησιμοποιεί μόνο εξαίρετα δείγματα των ποικιλιών Chardonnay, Pinot Noir και Pinot Meunier, ώστε να επιτύχει την ανάλαφρη γεύση που χαρακτηρίζει τις σαμπάνιες του Οίκου, διατηρώντας συγχρόνως την ολοκληρωμένη δομή και τον φρουτώδη χαρακτήρα τους αναλλοίωτο.

Continue Reading

Trending