Γαστρονομία
Ανδρέας Μαυρομμάτης: 45 συνταγές φτιαγμένες με αγάπη από Ελλάδα και Κύπρο

“45 συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη” είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του Kύπριου σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη, που έκανε τις γκουρμέ λιχουδιές της Ελλάδας και της Κύπρου περιζήτητες στους Γάλλους και χάρισε στην ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό διάσημους φίλους και την ύψιστη γαστρονομική διάκριση, το πρώτο της παγκοσμίως και μοναδικό μέχρι σήμερα αστέρι Michelin
Γεμάτη αυθεντικές γεύσεις και αρώματα από την Ελλάδα και την Κύπρο, η επιτυχημένη γαλλική έκδοση της Ducasse Edition, την οποία προλογίζουν οι Κώστας Γαβράς και Νίκος Αλιάγας, αφού έμαθε στους Γάλλους να μαγειρεύουν ελληνικές συνταγές στα σπίτια τους, τώρα διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα σε επιμέλεια της Gastronomy Essentials. Φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη, ιδιοκτήτη του “Les Mavrommatis” στο Παρίσι, του πρώτου ελληνικού εστιατορίου εκτός Ελλάδας, που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική κουζίνα μπορεί να μπει στο χάρτη της παγκόσμιας γαστρονομίας.
Κάθε μία από τις 45 συνταγές του βιβλίου, προσκαλεί τους αναγνώστες να ανακαλύψουν νέες μεσογειακές γεύσεις και μυρωδιές, να ταξιδέψουν με όλες τους τις αισθήσεις από την ηπειρωτική Ελλάδα, ως τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα βουνά της Κύπρου. Είναι όλες εμπνευσμένες από την παιδική ηλικία του Ανδρέα Μαυρομμάτη στο χωριό του στη Λεμεσό, την κουζίνα της μητέρας του, τα οικογενειακά τραπέζια. Χρησιμοποιώντας ελληνικά και κυπριακά τοπικά προϊόντα και εμπλουτίζοντας την ελληνική κουζίνα με τις μαγειρικές τεχνικές της Γαλλίας, καταφέρνει να δημιουργήσει εκλεπτυσμένα πιάτα με φροντισμένη όψη, που διατηρούν ένα δυνατό μεσογειακό χαρακτήρα. Παραδοσιακές, αλλά αλλιώτικα μαγειρεμένες συνταγές όπως: “Ραβιόλια με κρόκο Κοζάνης και γέμιση τύπου σπανακόπιτας”, “Σούπα από καστανές φακές λαχανικών με μανούρι”, “Ψητά ορτύκια σε αμπελόφυλλα με μέλι, θυμάρι, πιλάφι από πλιγούρι και φιστίκια Αιγίνης”, “Χοιρινό μάγουλο με κυδώνι και ρετσίνα”, “Μουσακά”, Χαλούμι ψητό, γκασπάτσο από φράουλα και ντομάτα, φινανσιέ με ελιές Βόλου”, “Ντολμάδες με σαλάχι, σάλτσα ντομάτας και καππαρόφυλλα Κύπρου”…
Προλογίζοντας το “45 Recettes De Grece, Avec Amour”, που ήδη κυκλοφορεί μεταφρασμένο στα ελληνικά σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία με τίτλο “45 συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη”, ο Κώστας Γαβράς, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Είμαστε καλεσμένοι και θα συμμετάσχουμε, με τέρψη και συγκίνηση, σε μία σειρά τόπων επιλεγμένων και αντιπροσωπευτικών, κάποιων γευστικών επινείων: θα ανακαλύψουμε την ελληνική γη, στην Ελλάδα και την Κύπρο, και θα μάθουμε να μαγειρεύουμε παραδοσιακά πιάτα με τρόπο πρωτοποριακό, δημιουργικό και σε αρμονία με το πάθος που μας διακατέχει. Ο πολυαγαπητός μου φίλος και σεφ, Ανδρέας, σας παρουσιάζει συνταγές οι οποίες προέρχονται από τον ελληνικό πλούτο, έχουν δημιουργηθεί με τον τρόπο του Μαυρομμάτη και πηγάζουν από όλες τις πηγές που τον έθρεψαν, “sans jamais assouvir sa faim” (χωρίς ποτέ να σβήσουν την πείνα του), όπως τραγουδούσε και ο κοινός μας φίλος, Ζωρζ Μουστακί”.
“Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης, είναι ένας αλχημιστής που μεταφέρει τα συναισθήματά μας στα πιάτα του με ακρίβεια, αντλεί την έμπνευσή του από την καθαρότητα του ελαιόλαδου, από τη βελούδινη υφή ενός κόκκινου κρασιού, από τη γλυκιά πικράδα της ρίγανης, από τη γεύση ενός φύλλου από γεμιστό σέσκουλο… Ο άνθρωπος αυτός, είναι ένας ποιητής και οι συνταγές του θα σας ευχαριστήσουν με χίλιους τρόπους. Καλή όρεξη!”. Νίκος Αλιάγας (απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου).
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
Ο Ανδρέας Μαυρομμάτης θεωρείται πρωτοπόρος στην αναβάθμιση της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό, “ένα σημείο συνάντησης για τους εραστές μιας άλλης Ελλάδας, μακριά από τα γαστρονομικά στερεότυπα που τη χαρακτηρίζουν”, σύμφωνα με τον Νίκο Αλιάγα. Σήμερα, μαζί με τ’ αδέλφια του Ευαγόρα και Διονύσιο είναι συνιδιοκτήτες της δημοφιλούς γαστρονομικής αλυσίδας “Maison Mavrommátis” με έδρα τη Γαλλία, που αριθμεί τέσσερα εστιατόρια στην “Πόλη του Φωτός”, ένα στην Κύπρο και εννέα delicatessen καταστήματα με ελληνικά και κυπριακά προϊόντα σε Παρίσι, Νίκαια και Μασσαλία.
Τη δημιουργική, παραδοσιακή κυπριακή και ελληνική κουζίνα τους, στην αναβαθμισμένη και εκσυγχρονισμένη εκδοχή της, που έχει προκύψει από τη συνένωσή της με τις γαλλικές τεχνικές, έχουν γευτεί και αγαπήσει πολλοί διάσημοι εκπρόσωποι των τεχνών και της πολιτικής ζωής της Γαλλίας και της Ελλάδας. Ανάμεσά τους, η Κατρίν Ντενέβ, ο Φρανσουά Ολάντ, ο Εμανουέλ Μακρόν, ο Νικολά Σαρκοζί, ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ, ο Γκάρι Κασπάροφ, η Κάρλα Μπρούνι, οΚώστας Γαβράς, ο Νίκος Αλιάγας, ο Γιώργος Χωραφάς, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στο νέο του βιβλίο ο Ανδρέας Μαυρομάτης αποκαλύπτει 45 από αυτές τις συνταγές, δίνοντας αρχικά στους Γάλλους και τώρα στους Έλληνες, τη δυνατότητα να μαγειρέψουν και να γευτούν πιάτα όπως: “Καρπούζι και φέτα με χυμό από ραβέντι και καρπούς σαμπούκου”, “Χοχλιούς Κρήτης με ντομάτα, πλιγούρι και χυμό νεροκάρδαμου”, “Ζωμό φρέσκων φασολιών με μαστίχα, ραβιόλια με μανιτάρι και χαλούμι”, “Ποτ-ο-φε με λαχανικά και ελληνικό τσάι του βουνού”…
Η μεγαλύτερη αναγνώριση για τα τρία αδέλφια από την Κύπρο ήρθε στις 5 Μαρτίου 2018 όταν το “Le Mavromatis” πήρε το πρώτο αστέρι Michelin για ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό, το οποίο συνεχίζει να διατηρεί. Λίγες εβδομάδες μετά ο Ανδρέας Μαυρομμάτης βραβεύτηκε με το Χρυσό Μετάλλιο των Μαγείρων της Γαλλίας και αναδείχτηκε σε κορυφαίο σεφ της χώρας, αλλά και σε μέγα πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας στο Παρίσι. Στην “Πόλη του Φωτός”, τα εστιατόριά τους περιλαμβάνονται στους γαλλικούς οδηγούς εστιατορίων, εδώ και πολλά χρόνια, έχουν τρεις Σκούφους στο σπουδαίο γαλλικό οδηγό Gautilion, ενώ το 2019 το εστιατόριο της Κύπρου κέρδισε Χρυσό Σκούφο.
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, Η ΚΥΠΡΟΣ, Η ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ
Γεννημένος σε ένα μικρό χωριό, στην περιοχή Πιτσιλιάς της Κύπρου και λάτρης του γαλλικού πολιτισμού, ο Ανδρέας Μαυρομμάτης πήγε στο Παρίσι το 1977 για να σπουδάσει ψυχολογία. Δουλεύοντας, όμως, σε ένα εστιατόριο για βιοποριστικούς λόγους ανακάλυψε την αγάπη του για τη μαγειρική τέχνη και την επιχειρηματικότητα, που σχετίζεται με αυτή. Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και σπούδασε γαστρονομία στην περίφημη σχολή Lenotre. Το 1981, άνοιξε μαζί με τα αδέλφια του, ένα μικρό παντοπωλείο στο 5ο Διαμέρισμα του Παρισιού, με προϊόντα από Κύπρο και Ελλάδα. Λίγο καιρό αργότερα δημιούργησαν το πρώτο τους εστιατόριο, το “Les Delices d’ Aphrodite” (Οι λιχουδιές της Αφροδίτης). Ακολούθησαν το «Mavrommátis», τα δύο «Bistrot Mavrommátis» και οκτώ ακόμη delicatessen.
Στα καταστήματά τους διαθέτουν και δικά τους τυποποιημένα προϊόντα με ελληνικές γεύσεις, τα οποία συσκευάζουν στο εργοστάσιό τους στα προάστια του Παρισιού και ενδεικτικό της μεγάλης ζήτησης που έχουν είναι το ότι πωλούν 150 κιλά ταραμοσαλάτα την ημέρα. Οι ελληνοκυπριακές λιχουδιές στη Γαλλία έχουν γίνει ανάρπαστες, οπότε από το βιβλίο “45 συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη” δεν θα μπορούσε να λείπει η ειδική μνεία στο Χαλούμι και στην Κουμανταρία (που αναφέρεται ως εξαιρετικό χωνευτικό), αλλά και ένας κατάλογος με ελληνικά προϊόντα όπως: φέτα Π.Ο.Π., γραβιέρα, κασέρι, κολοκάσι, ελιές Καλαμών, μαστίχα Χίου, ελληνικό γιαούρτι…
Και ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους; Ο Ανδρέας Μαυρομάτης, αφού εκπαιδεύτηκε δίπλα σε καταξιωμένους Γάλλους σεφ και νιώθοντας πλήρης από την κληρονομιά της πατρίδας του άρχισε να μαγειρεύει διαφορετικά τις ελληνικές συνταγές, επιδιώκοντας να διαψεύσει τα στερεότυπα που τις χαρακτηρίζουν, αλλά και να δημιουργήσει μια αυθεντική και μοναδική μαγειρική ταυτότητα. Και τα κατάφερε, δουλεύοντας μαζί με τα δύο αδέλφια του πολύ, με επιμονή, σοβαρότητα και συνέπεια. Αξιοποιώντας τα ελληνικά και κυπριακά τοπικά προϊόντα, που έως τότε ήταν άγνωστα στους Γάλλους. Επενδύοντας στα πάντοτε φρέσκα και σωστά μαγειρεμένα υλικά, στην αδιαπραγμάτευτα εξαιρετική ποιότητα σε όλα τα επίπεδα.
“Κάποιοι άνθρωποι είναι αξιοθαύμαστοι. Διαθέτουν μία εσωτερική δυαδικότητα, μία αίσθηση του ωραίου και του καλού και ειδικότερα είναι καινοτόμοι καλλιτέχνες που διατηρούν παράλληλα την παράδοση. Γνωρίζω έναν από αυτούς τους ανθρώπους και αυτός είναι ο Ανδρέας Μαυρομμάτης. Χιλιόχρονες μεσογειακές παραδόσεις από την Ελλάδα και την Κύπρο – γαλαξίες γνώσεις, σκέψεις και πράξεις – τον έκαναν να βγει από τον κομφορμισμό εξευγενίζοντάς τις. Ο ξενιτεμός του Ανδρέα Μαυρομμάτη και των αδελφών του, που είναι συνένοχοι και φύλακες άγγελοι ταυτόχρονα, από τη γενέθλια νήσο τους προς τον κόσμο της παριζιάνικης γαστρονομίας είναι ο μακρύς δρόμος: του λυρισμού των γεύσεων που συνάντησε και των γεύσεων που εφηύρε, μέσω μιας όσμωσης ανάμεσα στην τεχνογνωσία, την αγάπη για τη δημιουργία και την απαιτητική αυστηρότητα της γαλλικής γαστρονομίας”. Κώστας Γαβράς (απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου).
Το νέο βιβλίο του Αντρέα Μαυρομμάτη «45 συνταγές από την Ελλάδα, φτιαγμένες με αγάπη» κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητα online παραγγελίας: cucina.gr
Προϊόντα
LG SOUNDBAR ESSENTIALS ΓΙΑ ΤΟ HOME OFFICE

Η τεχνολογία της LG δεν αναβαθμίζει μόνο την ψυχαγωγία, αλλά και την επαγγελματική σας καθημερινότητα.
Η LG Electronics (LG) αναδεικνύει μια λιγότερο προβεβλημένη αλλά εξαιρετικά χρήσιμη πλευρά των LG Soundbars: τη συμβολή τους στην αναβάθμιση της εμπειρίας του Home Office. Γιατί η τεχνολογία ήχου υψηλής ποιότητας δεν αφορά μόνο ταινίες και μουσική, αλλά και τη σαφήνεια στο λόγο, την καθαρότητα της φωνής και την αποτελεσματική επικοινωνία στις τηλεδιασκέψεις.
Σκέψου έξυπνα: Το soundbar δεν είναι μόνο για ψυχαγωγία
Με την ολοένα και μεγαλύτερη υιοθέτηση της τηλεργασίας, η ποιότητα ήχου στις επαγγελματικές επικοινωνίες αποκτά καθοριστική σημασία. Τα soundbars της LG διαθέτουν εξελιγμένα χαρακτηριστικά καθαρότητας φωνής και βελτιωμένη ακουστική απόδοση που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία σε online meetings, παρουσιάσεις και virtual συνεργασίες.
Χάρη στην τεχνολογία AI Sound Pro, το soundbar προσαρμόζει αυτόματα την απόδοση του ήχου στο είδος του περιεχομένου, είτε παρακολουθείτε μια διάλεξη, είτε συμμετέχετε σε ένα εταιρικό call. Οι πολλαπλές είσοδοι σύνδεσης (Bluetooth, HDMI, USB) εξασφαλίζουν απόλυτη συμβατότητα με laptops, desktops ή και tablets.

Έλεγχος με ευκολία μέσω LG ThinQ
Η LG φέρνει την εμπειρία χρήσης στο επόμενο επίπεδο με την εφαρμογή LG ThinQ. Μέσα από το smartphone σας, μπορείτε να ελέγχετε πλήρως το soundbar: να συνδέετε τη συσκευή, να ρυθμίζετε την ένταση, να αλλάζετε λειτουργία ήχου και να προσαρμόζετε κάθε ρύθμιση με ευκολία και ακρίβεια, όλα μέσα από μία εφαρμογή.
Επαγγελματισμός & στυλ στο χώρο εργασίας
Τα soundbars της LG χαρακτηρίζονται από κομψό, διακριτικό design, εναρμονίζονται εύκολα με την αισθητική κάθε γραφείου και ενσωματώνονται αρμονικά στο χώρο. Με δυνατότητα τοποθέτησης κάτω από οθόνη ή πάνω στο γραφείο, καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, χωρίς να συμβιβάζουν την απόδοση.
Ιδανικό για multitasking: από το meeting… στη μουσική χαλάρωσης
Το ίδιο soundbar που σας προσφέρει πεντακάθαρη φωνή κατά τη διάρκεια ενός Zoom call, μετατρέπεται σε εργαλείο χαλάρωσης στο τέλος της ημέρας με βαθύ, δυναμικό ήχο για ταινίες ή μουσική. Χάρη στη συνεργασία με τεχνολογίες όπως Dolby Atmos , η LG εξασφαλίζει κορυφαία ηχητική εμπειρία, κάθε στιγμή.
LG Soundbars – το κρυφό “όπλο” του παραγωγικού Home Office
Είτε εργάζεστε από το σπίτι πλήρως, είτε με υβριδικό μοντέλο, ένα soundbar της LG αποτελεί σημαντική αναβάθμιση στον εξοπλισμό γραφείου, προσφέροντας όχι μόνο ψυχαγωγία αλλά και επαγγελματικό ήχο που κάνει τη διαφορά στις online επαφές.
Προϊόντα
CLEAN & GREEN LAUNDRY: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΗΣ LG

Αλλαγή σεζόν χωρίς κόπο – με βιώσιμη τεχνολογία, χωρητικότητα για όλη την οικογένεια και φροντίδα που σέβεται το περιβάλλον.
Η αλλαγή ντουλάπας σημαίνει πολλά πλυντήρια: καλοκαιρινά ρούχα που φυλάσσονται, χειμωνιάτικα που βγαίνουν ξανά στη χρήση, καθώς και παπλώματα και κουβέρτες που χρειάζονται φρεσκάρισμα.
Η LG Electronics, δίνει τη λύση με τα νέα πλυντήρια μεγάλης χωρητικότητας, που συνδυάζουν αποτελεσματικότητα, ταχύτητα και βιώσιμη λειτουργία.
Με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, αλλά και τη φροντίδα των υφασμάτων, τα πλυντήρια της LG είναι εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Η λειτουργία Steam™ εξασφαλίζει βαθύ καθαρισμό και απομάκρυνση αλλεργιογόνων, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα υφάσματα. Το Inverter Direct Drive™ μοτέρ, με 10 χρόνια εγγύηση και τεχνολογία 6 Motion, προσφέρει αξιοπιστία και αντοχή στο χρόνο, ενώ η τεχνολογία TurboWash™ επιτρέπει πλύσιμο σε μόλις 39 λεπτά. Παράλληλα, η ενεργειακή απόδοση κατηγορίας Α ή Β συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης, ενώ οι έξυπνες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα προσθήκης ρούχων κατά τη διάρκεια της πλύσης, η συνδεσιμότητα ThinQ™, το Smart Diagnosis, το Wi-Fi και το Smart Pairing, κάνουν την εμπειρία πιο πρακτική και πιο προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.

Η περίοδος της αλλαγής σεζόν είναι η ιδανική στιγμή για να αξιοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες. Τα καλοκαιρινά ρούχα μπορούν να πλυθούν πριν αποθηκευτούν ώστε να παραμείνουν καθαρά και φρέσκα μέχρι την επόμενη χρονιά, ενώ τα χειμωνιάτικα φρεσκάρονται με ένα γρήγορο πρόγραμμα Steam™ για αίσθηση ανανέωσης. Τα μεγάλα φορτία, όπως παπλώματα και κουβέρτες, βρίσκουν τη λύση τους σε πλυντήρια μεγάλης χωρητικότητας, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος καθαριστηρίου.
Δύο χαρακτηριστικά μοντέλα της LG ξεχωρίζουν: το LG F4X7511TSB, με ενεργειακή απόδοση Α, αποτελεί την ιδανική λύση για οικογένειες που θέλουν να συνδυάσουν οικονομία και τεχνολογία αιχμής και το LG F0P3CYV2W, με εντυπωσιακή χωρητικότητα 20 κιλών και ενεργειακή απόδοση Β, είναι το απόλυτο πλυντήριο για παπλώματα, κουβέρτες και ογκώδη ρούχα, προσφέροντας πρακτικότητα σε μεγάλη κλίμακα.
Με τα μεγάλης χωρητικότητας πλυντήρια της LG, η αλλαγή σεζόν γίνεται ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα με περισσότερη καθαριότητα, λιγότερη κατανάλωση και φροντίδα που σέβεται τον πλανήτη.
Η LG κάνει το σύνθημα Clean & Green Laundry πραγματικότητα.
Γαστρονομία
Η PIZZA FAN ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ

Το εκατοστό της κατάστημα άνοιξε η Pizza Fan στον Ωρωπό, στη
διεύθυνση: Προποντίδος και Προικονήσου 1 και ήταν μια πραγματική γιορτή γεύσεων
για τους pizza lovers.
Οι νέες λαχταριστές συνταγές της Pizza Fan είχαν την τιμητική τους. Οι διάσημες πίτσες
της σειράς Al Forno, με ζύμη ζυμωμένη στο χέρι, η σειρά Pizza Bianca με Philadelphia,
αλλά και οι νέες σειρές προϊόντων: MyBurger, MyPasta, MySalad, που δημιούργησε ο
γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, έκλεψαν καρδιές.
Με μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία 29 χρόνων στην Ελλάδα και 2.500 εργαζόμενους η
Pizza Fan είναι μια ελληνική εταιρεία που είναι σήμερα πρώτη με διαφορά στο χώρο του
pizza delivery και ανοίγει δρόμους επενδύοντας σε εξαιρετικές πρώτες ύλες, την καινοτομία
και τις προσιτές για όλους τιμές.
-
Τουρισμός
Προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσεις αν κάνεις συχνά ταξίδια για δουλειά
-
Υγεία
Πώς να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα άσκησης
-
Υγεία
Βαριατρική: Η λύση στην παχυσαρκία
-
Γαστρονομία
Το μέλλον του fine dining: Τα trends & οι εμπειρίες που αξίζει να δοκιμάσεις
-
Επίκαιρα Πρόσωπα
Δέσποινα Μπακάλη: Η γυναίκα πίσω από την επιτυχία των Curves
-
Lifestyle
Ανακατασκευή Μεζονέτας στη Βούλα από το studio LILA architect + designer
-
Κινηματογράφος
ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΙΚΕΝΣ ΣΤΟ RADIO CITY
-
Εκδηλώσεις
«Μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική και την αλληλεγγύη: Το σωματείο “Ανοιχτή Αγκαλιά” ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν τη φιλανθρωπική συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου»