Connect with us

Lifestyle

ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ 22-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ..

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα ξεκινά πολύ καλά για εσένα καθώς δημιουργούνται κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις πρώτα για τη διάθεσή σου και μετά για ό,τι σχετίζεται με την εργασία σου, τις διάφορες σχέσεις σου, τις οικονομικές αλλά και τις περιουσιακές σου υποθέσεις. Ό,τι έχει να κάνει με συμφέροντα, κέρδος και αισθηματικά έως την Πέμπτη και θα είναι πολύ ευνοϊκά για εσένα. Επιτάχυνε, λοιπόν, ενέργειες και αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να πάρεις λίγο τα πάνω σου. Μια μεγαλύτερη κινητικότητα θα ξεκινήσει αυτές τις μέρες και αν καταφέρεις να μην υποκύψεις στη νευρικότητα -γιατί θα υπάρχει και αυτή- πολλά πράγματα, τομείς και δραστηριότητες μπορεί να εξελιχθούν πιο ικανοποιητικά. Ο διάλογος μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου ή να δώσει ευκαιρίες και για καινούριες γνωριμίες.

Ό,τι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου μπορείς να το κάνεις, με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Παρέμεινε ψύχραιμη και μην δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ …Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,12,25,36.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα έχει δράση. Είναι αρκετά εύκολη -όχι όμως και εντελώς ξεκούραστη- στους περισσότερους σχεδόν τομείς της ζωής σου. Στις σπουδές, την εργασία, τα οικονομικά, τα πάσης φύσεως συμφέροντά σου αλλά και στις διάφορες σχέσεις σου, φιλικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, συγγενικές καθώς επίσης και στα αισθηματικά σου θέματα θα έχεις εύνοια χάρη στο πλανητικό σκηνικό στο ζώδιό σου. Από την πέμπτη και μετά να είσαι προσεκτική γιατί θα δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές χωρίς υπαρκτό λόγο.

Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ότι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι αν θα βγεις νικήτρια ή χαμένη -εξαρτάται από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ…Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ , Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΜΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,28,36,40.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Και αυτήν την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν οικονομικά, πάσης φύσεως συμφέροντα, σχέσεις φιλικές αλλά και επαγγελματικές. Μάλιστα αυτό το διάστημα θα έχεις την ανάλογη διάθεση να ασχοληθείς ιδιαίτερα με αυτά τα θέματα χωρίς, όμως -τουλάχιστον από την πέμπτη και μετά θα δεις και ουσιαστικά αποτελέσματα. Το σάββατο βοηθά στην ενδυνάμωση της διαίσθησής σου και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φέρει φρέσκιες ιδέες και νέες γνωριμίες στη ζωή σου. Συμφέρει λοιπόν από κάθε άποψη, στο βαθμό φυσικά που περνάει από το χέρι σου, να επισπεύσεις κάθε ενέργεια που θα βοηθούσε να φτάσεις πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, αλλά θα δεις και συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση, που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ , ΠΟΥ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,12,19,35.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκότερες οι μέρες αυτές που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κάνεις κάποια σχέδια σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αν και δεν θα τα δεις να υλοποιούνται άμεσα, σχέδια και επιδιώξεις θα δώσουν δυνατό παρών αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου. Οι πλανήτες αυτό το διάστημα θα σε υποχρεώσουν κατά κάποιον τρόπο να ασχοληθείς εντατικά με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, τη διαμονή σου, κάποιον άλλο χώρο, τις ανάγκες ή και τα προβλήματα συγγενικών ή φιλικών σου προσώπων. Ό,τι μπορείς -σχετικό με τα οικονομικά, την εργασία αλλά και τα αισθηματικά σου θέματα- να αφήσεις για αργότερα, κάνε το.

Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτήν την εβδομάδα για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Ύπουλες κινήσεις που πιθανόν να αντιληφθείς, θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΘΑΡΡΟΥΣ , ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ…ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…14,22,36,45.

ΛΕΩΝ
Αναμφίβολα αυτή η εβδομάδα έρχεται για να σου λύσει τα χέρια και να σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Τα θετικά που έρχονται μπορούν να αναζητηθούν στη συμπαράσταση και τη συμπάθεια που μπορεί να εισπράξεις από την πλευρά των άλλων αλλά και σε κινήσεις που μπορείς να κάνεις σε οικονομικά και επαγγελματικά. Ακόμα και τα αισθηματικά σου μπορείς να τα ενισχύσεις, να τα βελτιώσεις ή να τα ανανεώσεις αυτό το διάστημα. Αντίθετα, χρειάζονται προσοχή οι σπουδές και γενικά η επικοινωνία και οι λογαριασμοί.

Μάθε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να δείξεις σύνεση ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΟΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΣ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΟΥ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,15,23,42.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες ανάσες ανακούφισης. Βέβαια, μην περιμένεις αυτή τη θετική μεταστροφή των πραγμάτων από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά σημασία έχει ότι θα υπάρξουν σταδιακά οι προϋποθέσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο. Δύο είναι οι τομείς που μπορούν να βρουν λύσεις και διεξόδους στα όποια προβλήματα έχεις αυτό το διάστημα. Ο ένας σχετίζεται με τα οικονομικά και τα περιουσιακά σου και ο άλλος με τις σχέσεις, τις συνεργασίες αλλά και τα ερωτικά σου. Απλά χρειάζεται από μέρους σου υπομονή και επιμονή.

Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τους στόχους σου τουλάχιστον μέχρι την πέμπτη .Κινήσου δυναμικά για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παραπλανηθείς θα εξισορροπήσεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΕΞΑΣΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ , ΕΥΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ…ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…17,22,33,39.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά συμπαθητική για εσένα και έχει αρκετά να σου προσφέρει κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Κάποια χρήματα που ίσως είχες δανείσει θα σου επιστραφούν ή θα λάβεις κάποιο σημαντικό ποσό είτε από την εργασία σου είτε από κάπου που δεν το περιμένεις. Αυξημένη εύνοια υπάρχει και στα επαγγελματικά, αφού οι κόποι σου αρχίζουν να αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους σου, ενώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ανοίγουν τα φτερά τους για κάτι καλύτερο. Από την πέμπτη και μετά φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική σε όλους τους τομείς της ζωής σου αλλά κυρίως στα αισθηματικά σου. Η στάση σου κάποιες φορές πληγώνει το ταίρι σου, ενώ το ίδιο ισχύει και στις φιλικές σου σχέσεις.

Οι στόχοι και οι ιδέες σου είναι σε καλό δρόμο και το πλανητικό σκηνικό ανοίγει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, για αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματική στα λόγια σου και στις κινήσεις σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ. ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,25,36,44.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναμφίβολα η καθημερινότητά σου έχει κάπως επιβαρυνθεί, καθώς κάποια πράγματα έχουν υποστεί κάποιες «αρρυθμίες». Σπουδές, επικοινωνία και ό,τι σχετίζεται με ταξίδια παρουσιάζουν κάποιες καθυστερήσεις, μπερδέματα ή παραφιλολογία και καλό θα είναι να είσαι πιο προσεχτική. Ωστόσο μέχρι τις 28 του μήνα υπάρχει η δυνατότητα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο να κινηθείς κάπως πιο ωφέλιμα. Από την άλλη στα αισθηματικά σου ζητήματα από το σάββατο και μετά θα πάνε αρκετά καλά. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες και πάρε αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σου. Πολλές από τις singles, αυτό το διάστημα ίσως να γνωρίσουν το ταίρι της ζωής τους. Έχετε μάτια και καρδιά ανοιχτά!

Συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες φέρνει στο κατώφλι σου αυτή η εβδομάδα τουλάχιστον μέχρι την πέμπτη στον τομέα της δουλειάς σου. Μην αναβάλεις άλλο ξεχασμένες υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τις διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΗΘΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,19,27,48.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει ένα έναυσμα για να υπάρξει μια πιο δημιουργική κινητικότητα που θα συμβάλλει σε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου. Θα υπάρξουν βελτιώσεις στα οικονομικά σου και ξεκινήματα επαγγελματικά αλλά και ρύθμιση θεμάτων της καθημερινότητάς σου. Άκουσε με μεγαλύτερη προθυμία προτάσεις και υποδείξεις ακόμη και παρατηρήσεις από το σύντροφό σου και έμπειρα άτομα στο χώρο της εργασίας σου, γιατί κάτι θετικό πρόκειται να προκύψει για εσένα και μάλιστα πολύ γρήγορα! Ρυθμίσεις σχετικές με το οικογενειακό περιβάλλον ή τον αισθηματικό τομέα ευνοούνται ιδιαίτερα. Μια ευχάριστη είδηση από φίλους θα σε ενθουσιάσει.

Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιφορτίσουν με στρες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ…ΤΟΣΑ…ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΚΡΙΝΟ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…12,22,38,41.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε κάποια επαγγελματικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν αρκετό καιρό τώρα. Τώρα μπορεί να σε βοηθήσουν κάποιοι στενοί συνεργάτες ή φίλοι. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν κάποια σκαμπανεβάσματα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική στη διαχείριση του χρήματος. Αυτό το διάστημα ευνοούνται τα αισθηματικά αλλά και οι φιλικές σχέσεις. Ιδιαίτερα οι δεσμευμένες του ζωδίου θα μπείτε στη διαδικασία να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να αποκτήσετε απόγονο.

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και κυρίως μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Από την πέμπτη και μετά θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΗ…ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ , ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…17,28,33,36.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μπορέσεις να προωθήσεις θέματα επικοινωνίας και να καλύψεις πάσης φύσεως λογαριασμούς. Ωστόσο χρειάζεται μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και προσοχή στον επαγγελματικό σου τομέα. Με λίγο παραπάνω προσοχή το παρασκήνιο θα πέσει στην αντίληψή σου και καλά θα κάνεις να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και διπλωματία. Αξιοποίησε περισσότερο τις ημέρες μέχρι την πέμπτη για να καταφέρεις κάτι καλύτερο σε σχέσεις, αισθηματικά, συνεργασίες αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Επίσης μπορείς να δεις φίλους, συγγενικά πρόσωπα και να διασκεδάσεις.

Κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και για αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε, μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή που να έχει σχέση με έξοδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΡΥΣΟΣΚΟΝΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΓΕΥΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,14,26,35.

ΙΧΘΕΙΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας και ιδιαίτερα στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου θα δεις μεγάλη αλλαγή. Βέβαια, δεν θα αλλάξουν όλα διά μαγείας, αλλά σημασία έχει ότι όλα θα κυλήσουν καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες, τουλάχιστον μέχρι την πέμπτη . Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά βατή και αρκετά δημιουργική στο ξεκίνημά της και θα πάρεις κάποιες καλές ειδήσεις. Αν υπάρχουν οικονομικά θέματα ανοιχτά και ότι αφορά στα ακίνητα και τα περιουσιακά σου, καλύτερα να τα αφήσεις για τον επόμενο μήνα. Το ίδιο ισχύει και για τα λεπτά οικογενειακά σου ζητήματα αλλά και για ότι σχετίζεται με τα αισθηματικά σου.

Δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ??? ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??? ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ… ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,23,36,48.

Continue Reading

Διακόσμηση

3+1 παράγοντες να λάβεις υπόψη όταν θέλεις να αλλάξεις τη διακόσμηση στο σπίτι

Ο χώρος που ζούμε επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία μας και για αυτό το λόγο κρίνεται απαραίτητο να νιώθουμε καλά μέσα σε αυτόν. Είτε πρόκειται για καθαριότητα και οργάνωση, είτε για ολική ανακαίνιση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνουμε όλες τις κινήσεις που χρειάζονται, στην περίπτωση ιδίως που αισθανόμαστε να περιοριζόμαστε.

Αν λοιπόν νιώθεις και εσύ ότι θες να κάνεις κάτι στο σπίτι σου, τι θα έλεγες να ξεκινήσεις από αλλαγές στην διακόσμηση; Με αυτόν τον τρόπο, ο χώρος σου θα αποκτήσει νέα πνοή και θα του χαρίσεις μία ξεχωριστή ταυτότητα.

Πριν αρχίσεις όμως τη διαδικασία, είναι κάποιοι παράγοντες που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου και στους παρουσιάζουμε όλους παρακάτω. Πάμε να τους δούμε!

1.   Προσωπικές προτιμήσεις

Αν είσαι έτοιμη να αλλάξεις το ύφος του σπιτιού σου και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις, σου προτείνουμε να κάνεις μία μικρή έρευνα στα πιο δημοφιλή στυλ διακόσμησης και να πάρεις ιδέες. Εξερεύνησε λοιπόν την ποικιλία στην αγορά και κινήσου με βάση το προσωπικό σου γούστο. Στην περίπτωση δε που επιθυμείς μεγαλύτερες αλλαγές, όπως είναι η ανακαίνιση ενός δωματίου, είναι απαραίτητο να κάνεις μία πιο εμπεριστατωμένη αναζήτηση, καθώς είναι κάτι που θα σε συνοδεύει, πιθανόν, για χρόνια.

Αν για παράδειγμα, επιθυμείς μία καινούργια, εξαιρετικής ποιότητας, κουζίνα, όπως είναι αυτές του Gruppocucine.gr, τότε χρειάζεται να βρεις όχι μόνο αυτή που σου αρέσει αισθητικά, αλλά και που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου. Αντίστοιχα, αν η αλλαγή που θες να κάνεις αφορά τις εσωτερικές πόρτες των δωματίων, εξερεύνησε τις διάφορες επιλογές σε σχέδια και χρώματα, όπως είναι αυτές της WINCO, και κάνε την καλύτερη αγορά.

2.   Budget

Πριν από κάθε μικρή (ή μεγαλύτερη!) αλλαγή, είναι απαραίτητο να φτιάξεις ένα πλάνο, στο οποίο θα αναφέρεις αναλυτικά το budget που θέλεις να διαθέσεις, καθώς και το χρονικό περιθώριο που επιθυμείς να αφιερώσεις στο συγκεκριμένο project. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να έχεις στο μυαλό σου και κάποια έξτρα κόστη, που μπορεί να προκύψουν στην πορεία της διαδικασίας.

Ο προϋπολογισμός που θα θέσεις, θα σε κατευθύνει στην επιλογή όλων των προϊόντων που θα θελήσεις να αγοράσεις και θα σε αποτρέψει από το να ξεφύγεις οικονομικά. Με αυτόν τον τρόπο θα βάλεις κάποια όρια στον εαυτό σου και θα είσαι πάντα μέσα στο οικονομικό (και χρονικό!) πλάνο.

3.   Μέγεθος χώρου

Ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα στη διακόσμηση ενός χώρου είναι η διάταξη των αντικειμένων που υπάρχουν μέσα σε αυτόν. Ένα μικρό σαλόνι, για παράδειγμα, δεν μπορεί να υποστηρίξει έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ, ο οποίος θα πάρει πολλά τετραγωνικά από το ήδη μικρό δωμάτιο. Είναι κρίσιμο λοιπόν, ο κάθε χώρος να αποτελείται από αντικείμενα που του ταιριάζουν και αφήνουν να αιωρείται ένα αίσθημα ηρεμίας.

Βρες λοιπόν τις αναλογίες του δωματίου που θέλεις να αλλάξεις και αξιοποίησε όλα τα διαθέσιμα σημεία σε αυτό. Να θυμάσαι! Ακόμα και ο πιο μικρός χώρος κρύβει ευελιξία, και στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις διάφορα tips που θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου μεγέθους.

4.   Λειτουργικότητα

Πριν αρχίσεις τις αλλαγές στη διακόσμηση, σκέψου καλά τη λειτουργία του κάθε χώρου. Είναι ανώφελο, για παράδειγμα, να αφαιρέσεις το τραπέζι από την κουζίνα, αν είναι το κατεξοχήν δωμάτιο που προτιμάς για το φαγητό σου. Παρατήρησε λοιπόν τις συνήθειες που έχεις και κινήσου με βάση αυτές.

Τέλος, σου προτείνουμε για ένα πιο λειτουργικό σπίτι, να επιλέξεις έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους και όμορφα κουτιά αποθήκευσης που θα σου λύνουν τα χέρια σε καθημερινή βάση.

Στην περίπτωση που έφτασες ως εδώ, μόλις είδες κάποιους από τους παράγοντες που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν θέλεις να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Ό,τι όμως και να κάνεις, να θυμάσαι να ακούς τις ανάγκες σου και να εμπιστεύεσαι το προσωπικό σου γούστο. Μόνο έτσι θα φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου!

Continue Reading

Εκδηλώσεις

Ο Γιάννης Πάριος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Έρωτας είναι θαρρώ»

Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής που υμνεί τον έρωτα, ο μοναδικός Γιάννης Πάριος έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής  Θεσσαλονίκης στις 18 και 19 Απριλίου 2024 για δύο παραστάσεις.

Δύο συγκλονιστικές βραδιές και  μια  κατάθεση ψυχής που δεν πρέπει να χάσετε. Διαχρονικός ερμηνευτής κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και καθηλώνει μικρούς και μεγάλους!

Τα λόγια περισσεύουν όταν τα συναισθήματα σε κατακλύζουν!.. Ήχοι, μελωδίες και μια μοναδική καταπληκτική φωνή θα ανταμωθούν με όλους μας για μία μοναδική μουσική συνάντηση και εμεπιρία.

Ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 18 & 19 Απριλίου.

Info:

Γιάννης Πάριος | Έρωτας είναι θαρρώ
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
(Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1)
18 & 19 Απριλίου 2024 ώρα έναρξης 21.30
Τιμές Εισιτηρίων

80€, 70€, 60€, 50€, 40€, 20€

ΑΜΕΑ Δωρεάν κατόπιν κράτησης στο 2310 895938-9
Προπώληση εισιτηρίων
more.com

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
2310 902604, 2310304475, 694 040 2083, 690 9187094

Continue Reading

Εκδηλώσεις

2,000+ επισκέπτες έδωσαν το παρόν στα Talent Days : Το απόλυτο event καριέρας από τη CollegeLink

Τα Talent Days , το μεγαλύτερο event καριέρας από τη CollegeLink, επέστρεψε ανανεωμένο και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

O εντυπωσιακός χώρος του Ζαππείου Μεγάρου γέμισε με πάνω από 2,000 νέους που αναζητούσαν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα και 60 συμμετέχουσες εταιρείες που αναζητούν νέα ταλέντα για την ανάπτυξη τους. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε 1η επαφή με τις εταιρείες, να παρακολουθήσουν δεκάδες ομιλίες, workshops & panels από περιζήτητους και έμπειρους επαγγελματίες, γεμίζοντάς τους γνώσεις, έμπνευση και κίνητρο.

Η ομάδα της CollegeLink μαζί με 80+ εθελοντές ήταν εκεί για να διασφαλίσει ότι θα δημιουργηθεί μία αξέχαστη και επωφελής εμπειρία για τους επισκέπτες, τους ομιλητές και τις εταιρείες που συμμετείχαν.

Γιατί τα Talent Days by CollegeLink ήταν το must-attend event της χρονιάς;

Παρευρέθηκαν 60 εταιρείες με πάνω από 250 ανοιχτές θέσεις εργασίας:

250+ εκπρόσωποι των συμμετεχουσών εταιρειών παρευρέθηκαν στα booths, δίνοντας στους υποψήφιους τη δυνατότητα να τους γνωρίσουν από κοντά, να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να εξετάσουν από κοινού ένα ενδεχόμενο συνεργασίας.

Platinum Partner του event δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Eurobank που υποστηρίζει τους νέους και συμβάλλει στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας μέσα από το πρόγραμμα Μπροστά για την Παιδεία!

Για τα Career Boost Corners:

Experts της CollegeLink, του Career in Progress, καθώς και HR εθελοντές ανέλαβαν 300+ CV & LinkedIn reviews και mock interviews, βοηθώντας τους παρευρισκόμενους να χτίσουν ένα δυνατό βιογραφικό και να προετοιμαστούν για την επόμενη επαγγελματική τους συνέντευξη.

Παράλληλα η ομάδα της Labora πραγματοποίησε 50+ speed coaching sessions, βοηθώντας τους νέους να βρουν το επαγγελματικό μονοπάτι που τους ταιριάζει

Και τις δύο μέρες του event, οι επισκέπτες μπορούσαν να τραβήξουν επαγγελματική φωτογραφία για το LinkedIn ή το CV τους στο Professional Photo Booth που στήθηκε στο χώρο, με σκοπό να μπει ένα τέρμα στις selfies στο LinkedIn.

Για τις Ομιλίες και τα workshops που μας έμαθαν πολλά και μας ενέπνευσαν:

Στα Talent Days της CollegeLink παρευρέθηκαν 70+ ομιλητές που πραγματοποίησαν 35 ομιλίες, πάνελ συζητήσεις και workshops. Οι συμμετέχοντες που τα παρακολούθησαν έλαβαν εις βάθος πληροφορίες για τα trends της αγοράς εργασίας και καθοδήγηση για το πως να διεκδικήσουν την ιδανική για αυτούς καριέρα σε τομείς όπως το IT, το Data Analysis, το Engineering, το Marketing και το Finance.

Stay tuned για τα επόμενα!

Continue Reading

Trending