Connect with us

Lifestyle

ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 16- 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ …

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό έρχεται ανάβοντας το πράσινο φως και στέλνοντάς σου τις καλύτερες επιρροές του για να προχωρήσεις στις σωστές κατευθύνσεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο στον επαγγελματικό σου τομέα όταν λες τη γνώμη σου για υποθέσεις τρίτων, ώστε να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Αν είσαι εγκρατής τα έσοδά σου θα αυξηθούν, ωστόσο δεν θα λείψουν οι διαμάχες με το σύντροφό σου για οικονομικά θέματα. Θα έχεις την απόλυτη στήριξη των δικών σου ανθρώπων, αλλά η αύξηση του εισοδήματός σου εξαρτάται μόνο από εσένα. Περιόρισε στο ελάχιστο τα έξοδα που αφορούν στην προβολή της εικόνας σου καθώς και περιττές αγορές. Στα αισθηματικά σου ζητήματα ο χρόνος κυλά υπέρ σου.

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούρια ξεκινήματα ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ…ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,12,34,49.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τις επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα και το πλανητικό σκηνικό που σε επηρεάζει θα έρθεις αντιμέτωπη με εμπόδια. Βέβαια θα σου δώσει τα μέσα για να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου. Εξάλλου και η αναγνώριση από το περιβάλλον σου θα συμβάλλει σε αυτό. Τα οικονομικά θα σε αγχώσουν κάπως οπότε καλό είναι να… μαζευτείς λίγο. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι ίσως χρειαστεί να παραμελήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, καθώς τα μέλη της οικογένειας σου -αν δεν είσαι μόνη- θα παραπονιούνται συχνά, φέρνοντάς σε, σε δυσάρεστη και αγχωτική θέση. Προσπάθησε να μπεις και στη δική τους θέση και πέρνα ουσιαστικό χρόνο μαζί τους καλύπτοντας τα κενά του παρελθόντος. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις!

Επαγγελματικές
Η δουλειά θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να σου φάνταζαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,11,25,39.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αστάθεια που θα σου «προσφέρει» το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας μπορεί αρχικά να σε βγάλει από τη βολή σου, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν προς το καλύτερο. Η προοπτική μετακόμισης ή επένδυσης σε κτηματικές συναλλαγές θα εξελιχθεί θετικά. Ωστόσο απόφυγε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Αν είσαι σε δίλημμα ζήτησε τη συμβουλή κάποιου της εμπιστοσύνης σου. Η ψυχολογία σου στα αισθηματικά σου θέματα θα κυμαίνεται ανάλογα με τη διάθεση του συντρόφου σου. Αποφασίστε από κοινού που και πως θα περάσετε το χρόνο σας και άσε στην άκρη τις μεταξύ σας μικροδιαφορές. Αυτό και θα σας φέρει πιο κοντά αλλά θα σας δώσει και το κίνητρο να ονειρευτείτε ξανά.

Επαγγελματικές
Όλη την εβδομάδα θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά και ενίοτε θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με περιττές αγορές. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ , ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,11,34,39.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις μια αναθεώρηση στον τρόπο σκέψης και δράσης σου και να στρωθείς στη δουλειά. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις σου. Η Πέμπτη είναι μία καλή ευκαιρία να μοιραστείς με το σύντροφό σου τους προβληματισμούς σου και να ανοίξεις την καρδιά σου, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ακούγοντας τη γνώμη του θα πάψεις να τα βλέπεις όλα βουνό. Μια δεύτερη ματιά είναι πάντα λιγότερο υποκειμενική. Όσον αφορά στην υγεία σου, έλεγξε κάθε σύμπτωμα που σε προβληματίζει και μην το προσπερνάς.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας, στα μέσα της εβδομάδας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ… ΕΣΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ!!!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,28,33,42.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσένα. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά τα πράγματα φαίνεται να είναι τα ίδια, ενώ η υγεία σου φαίνεται να σε απασχολήσει περισσότερο. Ο εκνευρισμός, η ανασφάλεια και η κούραση φαίνεται πως σε έχουν βαρύνει πολύ και το πρώτο σου ζητούμενο αυτές τις μέρες θα είναι να ξεκουραστείς και να «αδειάσεις» από άγχη και ευθύνες. Κάνε το αλλά με μέτρο. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται από την Πέμπτη και μετά θα σου επιτρέψει να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σου και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου όσον αφορά στις ευθύνες και τα δικαιώματά σου. Το Σαββατοκύριακο πρόσεξε να μην παραπλανηθείς από λόγια ανθρώπων που σε γοητεύουν και άφησε λίγο το χρόνο να επιβεβαιώσει τις όποιες προθέσεις τους.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό είναι να σκεφτείς καλά αν προλαβαίνεις αυτήν την περίοδο να τις αναλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…Ο ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ…ΑΠΟΒΑΛΛΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,12,19,37.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σταθερότητα στα οικονομικά σου παραμένει στη ζωή σου, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη γεγονός που σε βοηθάει σημαντικά να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Παράλληλα με τη δυναμική προσπάθεια που κάνεις, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Με αυτόν τον τρόπο οι επιλογές σου σε επαγγελματικά ζητήματα θα σε οδηγήσουν στην πρόοδο και την αύξηση χρημάτων. Στον τομέα των σχέσεων έχεις σύμμαχο σου το πλανητικό σκηνικό από την Πέμπτη και μετά, για αυτό εξωτερίκευσε άφοβα τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου για να σε στηρίξει και αυτός με τη σειρά του. Όσον αφορά στην υγεία σου δώσε λίγο παραπάνω σημασία στα ψυχοσωματικά προβλήματα που κατά καιρούς παρουσιάζεις και μην τα προσπερνάς για ακόμη μια φορά.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια και καλό είναι να κινηθείς πιο χαλαρά σε σχέση με την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ… ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΛΑ!!!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,13,27,36.

ΖΥΓΟΣ
Θετική είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα εάν είσαι έτοιμη να ρισκάρεις και να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου. Από την Πέμπτη και μετά κυνήγησε άφοβα τα πράγματα στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου. Οι σχέσεις σου, προσωπικές και κοινωνικές, θα γνωρίσουν πρόοδο και νέες γνωριμίες θα σου δώσουν άλλον αέρα. Ζήτησε και τη συμμετοχή του συντρόφου σου στην κοινωνική σας ζωή και μην τον αφήνεις ακόμη μια φορά απέξω. Η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αυξημένες, για αυτό απόφυγε την εγωιστική διάθεση και τις βιαστικές κινήσεις. Το Σαββατοκύριακο απόφυγε να γίνεις εξουσιαστική με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, μετριάζοντας εξαρτήσεις και εμμονές που σε καταβάλλουν.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις κάνει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ??? ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΞΑΝΑ… ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,25,39,48.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθάνεσαι κουρασμένη, χωρίς ενέργεια και χωρίς διάθεση να ασχοληθείς με το οτιδήποτε. Αυτή η εβδομάδα όμως από την Πέμπτη και μετά είναι μία καλή ευκαιρία για να οργανωθείς και να μπεις σε μία τάξη, έστω και με το ζόρι. Άδραξε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σου και σιγά σιγά θα βελτιώσεις τις κοινωνικές σου επαφές, τα οικονομικά σου και το πιο σημαντικό από όλα τη διάθεσή σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των Σκορπιών που θα λάβουν κάποια έξτρα χρήματα, σκέψου τώρα πως μπορείς να τα επενδύσεις καλύτερα. Στα αισθηματικά σου δώσε συναίσθημα και προσοχή στον σύντροφό σου στην πράξη, ώστε να μην προκληθούν γκρίνιες και εντάσεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις καινούριες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούριες πηγές εσόδων. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΑΦΗΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ… ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΟΥΝ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,21,35,46.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές στα οικονομικά σου καθώς και νέες, κερδοφόρες επενδύσεις και συμφωνίες. Θα δεις βελτίωση των οικονομικών σου και θα έχεις την ευκαιρία να επεκταθείς και να δραστηριοποιηθείς έντονα επαγγελματικά. Το χιούμορ και η ευχάριστη προσωπικότητά σου θα σε κάνουν αρκετά κοινωνική κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και θα περάσεις πολύ όμορφα όπου κι αν βρεθείς. Ωστόσο έκρυθμες καταστάσεις με το σύντροφό σου μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση, για αυτό καλό θα είναι να μην αφεθείς πλήρως στις προσταγές και στις επιθυμίες του αλλά να προσπαθήσεις να εξηγήσεις και τα δικά σου θέλω και ανάγκες.

Επαγγελματικές
Απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Σε χαρακτηρίζει η εργατικότητα και η συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ…. ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,14,28,43.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να μη θερίσεις αυτήν την εβδομάδα τα όσα έσπειρες το τελευταίο διάστημα, το χτίσιμο όμως γερών βάσεων στα οικονομικά είναι απαραίτητο για αργότερα. Τώρα είναι η στιγμή ώστε να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου και να απαλλαχθείς από όλα όσα σε βαραίνουν στα επαγγελματικά σου. Το πρωτοποριακό πνεύμα σου μπορεί να εντυπωσιάσει και τον πιο ασυγκίνητο με τις ευφάνταστες ιδέες του και να φέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου για φλερτ θα είναι μεγάλη, ενώ οι κουβέντες σου μοιάζουν περισσότερο με ψυχολογικά παιχνίδια. Για να κατακτήσεις το στόχο σου, είναι καλύτερη η οδός της ειλικρίνειας και της σαφήνειας, παρά τα διπλωματικά τρικ που έχεις βαλθεί να εξασκείς. Απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και ακραίες συμπεριφορές.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούριες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσεις να το σκεφτείς καλά, γιατί μπορεί στο μέλλον να ωφεληθείς. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, για αυτό πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα, όσο και αν οι μέρες το απαιτούν.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ , ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ…ΝΑ ΑΦΕΘΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ….

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…6,13,28,44.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή πιθανότατα να προκαλέσει ένα κλίμα αβεβαιότητας στην καθημερινότητά σου. Οι υψηλές προσδοκίες σου ωστόσο είναι το κίνητρό σου για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις. Οι δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε ωθήσουν σε νέες δραστηριότητες και μετακινήσεις και θα δώσουν ένα νέο νόημα στην καθημερινότητά σου. Την Πέμπτη ίσως οι ισορροπίες μεταξύ εσένα και του αγαπημένου σου να διαταραχτούν. Πρόσφερέ του την ασφάλεια που έχει ανάγκη και θα δεις ότι θα αρχίσει να εκφράζεται πιο ανοιχτά απέναντί σου. Παραδέξου τα αδύνατα σημεία σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τα διορθώσεις. Σε καμία περίπτωση μην σε πιάνει η ξεροκεφαλιά και η απολυτότητά σου.

Επαγγελματικές
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά απόφυγε ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ , ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…10,23,35,44.

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετά μπερδεμένες θα είναι οι πλανητικές επιρροές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Συγκεντρώσου στην κατάσταση που καλείσαι να διαχειριστείς κάθε φορά και θα δεις πιο καθαρά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Από αυτό κιόλας θα εξαρτηθεί και η κατάσταση των οικονομικών σου, που λόγω της αναβλητικότητάς σου πηγαίνουν πίσω με όλο και περισσότερα έξοδα. Στα επαγγελματικά ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, οπότε ανάλαβε δράση και πρωτοβουλίες για να μην χάσεις και όσα έχεις κερδίσει. Στα αισθηματικά σου ζητήματα τα πράγματα είναι εμφανώς πολύ καλύτερα και η διάθεσή σου να ακουμπήσεις στο πλευρό του συντρόφου σου θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθεις πιο κοντά και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις τα όσα αισθάνεσαι και να ξελαφρώσεις, ακόμη κι αν αυτό είναι η γκρίνια και η ματαιοδοξία σου και να είσαι σίγουρη πως ακόμη και οι τρωτές πτυχές του χαρακτήρα σου είναι αρεστές από όσους σε αγαπούν και σε νοιάζονται.

Επαγγελματικές
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά «ανοίγματα» και πρέπει να αρχίσεις σιγά-σιγά να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ…ΓΙΝΕΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ… ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ , ΕΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ…

ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,16,28,39.

Continue Reading

Εκδηλώσεις

“Βήματα για την Υγεία: Πεζοπορία στο Δάσος του Σέιχ Σου”

Η «Ιμερόεσσα», ο Πανελλήνιος Σύλλογος Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία, στοχεύοντας στην ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη νόσο της παχυσαρκίας κι αναγνωρίζοντας τη σημασία και αναγκαιότητα της άθλησης για τη καλύτερη σωματική και ψυχική μας υγεία, διοργανώνει ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στο δάσος του Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης, με ώρα έναρξης 09:00 π.μ.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 12 Απριλίου 2022, κατεβαίνοντας από την κορυφή Dhaulagiri της οροσειράς των Ιμαλαΐων.

Θα πραγματοποιηθούν τρεις πεζοπορικές διαδρομές των 1,5km, 4,2km και 6,5km.
Σημείο εκκίνησης διαδρομών το Parking έναντι του ξενοδοχείου «Φιλίππειο»

• Η πρώτη διαδρομή του 1,5km ενδείκνυται για παιδιά, καθώς στη μέση της διαδρομής θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη σωστή διατροφή και την άσκηση μέσω διαδραστικών παιχνιδιών.
Κόστος 3 ευρώ.
• Η δεύτερη διαδρομή των 4.2km απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας καθώς και σε ενήλικες που επιθυμούν να γνωρίσουν την ομορφιά της πεζοπορίας.
Κόστος 5 ευρώ.
• Η διαδρομή των 6.5km απευθύνεται σε ενήλικες και πραγματοποιείται εις μνήμην του Αντώνη Συκάρη.
Κόστος 8 ευρώ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δώρο καθώς και νερό, φρούτα και μπάρες.

Στη λήξη της πεζοπορίας θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για τον ορειβάτη Αντώνη Συκάρη, για τη σημαντικότητα της άσκησης στην ζωή μας και την συμβολή της επαφής με τη φύση στην ψυχική υγεία.
Μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης είναι η Experience Outdoor Activities.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο του κοινωνικού χαρακτήρα του συλλόγου, μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη ατόμου με νοσογόνο παχυσαρκία.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Κατάθεση στο Λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας
ΙΒΑΝ GR1301102100000021000943825
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ EMAIL [email protected] ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.

Όροι συμμετοχής
Κατά την δήλωση συμμετοχής ο συμμετέχων πρέπει να γνωρίζει και να συμφωνεί με τους παρακάτω όρους:
1. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να υπακούν στις οδηγίες του συνοδού καθ’ όλη τη διάρκεια της πεζοπορίας.
2. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη για τη συμμετοχή του.
3. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Continue Reading

Διακόσμηση

Καλοκαιρινά λουλούδια για μπαλκόνι με χρώμα!

Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν στο καλοκαίρι, είναι πως μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε ένα πολύχρωμο, ανθισμένο μπαλκόνι πολύ εύκολα. Eίναι πολύ πιο εύκολο να βρεις μεγάλη ποικιλία σε καλοκαιρινά λουλούδια και φυτά, παρά σε χειμωνιάτικα. Άρα, είναι και πιο εύκολο να φτιάξεις το ιδανικό καλοκαιρινό μπαλκόνι, ή κήπο, που θα θαυμάζεις εσύ και οι αγαπημένοι σου.

Ανάλογα με το γούστο σου, αλλά και τις ανάγκες του χώρου σου, μπορείς να επιλέξεις καλοκαιρινά λουλούδια για γλάστρα σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και αρώματα, ώστε να ανανεωθείς χωρίς να χρειαστείς να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις τον χώρο σου! Ακόμα, υπάρχουν και λουλούδια που ανθίζουν όλο το καλοκαίρι, με ελάχιστες ανάγκες, τα οποία απευθύνονται σε όσους από εμάς δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για κηπουρική.

Μία ακόμα ιδέα είναι και τα φυτά με εντομοαπωθητικές ιδιότητες, που ίσως θα ήθελες να εξετάσεις σαν επιλογές. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή με αρκετά έντομα και μικρά ζωύφια που επισκέπτονται τις αυλές, τα μπαλκόνια και πολλές φορές, το εσωτερικό των σπιτιών. Τα φυτά σου μπορούν να σε βοηθήσουν να γλυτώσεις από αυτό.

Τέλος, υπάρχουν φυτά που βγάζουν λουλούδια για φανταστικές ανθοδέσμες. Τα φυτά αυτά θα σε βοηθήσουν να στολίσεις τα βάζα του σπιτιού σου δωρεάν, χωρίς να αγοράζεις ανθοδέσμες από το ανθοπωλείο. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα κάποια αγαπημένα καλοκαιρινά λουλούδια και φυτά για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα καλύτερα για το δικό σου μπαλκόνι!

Πώς θα μπορούσε ένα λουλούδι με το όνομα αυτό να μην αγαπά τον ήλιο και το καλοκαίρι; Πράγματι, ο ηλίανθος είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά λουλούδια για γλάστρα. Τα μεγάλα, κίτρινα άνθη του εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ομορφαίνοντας τα μπαλκόνια μας. Υπάρχουν κάποιες διαφορετικές ποικιλίες ηλιάνθων, οι νάνες και οι μεγαλύτερες που ξεπερνούν το ένα μέτρο, για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Ο ηλίανθος είναι από τα λουλούδια που ανθίζουν όλο το καλοκαίρι και που δε χρειάζονται πολλή περιποίηση. Χρειάζεται πότισμα 2- 3 φορές την εβδομάδα και λίπασμα 1 φορά το μήνα για να έχει πλούσια ανθοφορία.

καλοκαιρινά λουλούδια

#2 Βασιλικός

Ο βασιλικός είναι μια διαχρονική και πάντα αγαπημένη επιλογή για τα καλοκαιρινά μπαλκόνια στη χώρα μας. Τα φύλλα του είναι σκούρα πράσινα και γυαλιστερά, ομορφαίνοντας τη γλάστρα, όπου έχει φυτευτεί. Γιατί να θέλεις ένα βασιλικό στο σπίτι σου; Εκτός του ότι πρόκειται για ένα από τα καλοκαιρινά λουλούδια για γλάστρα με το ωραιότερο άρωμα, ο βασιλικός έχει και πρακτική χρήση.

Τα φύλλα του χρησιμοποιούνται σαν αρωματικά σε διάφορες συνταγές, αλλά έχει και εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Ειδικά οι ιδιότητες του αυτές, είναι πολύ σημαντικές για το καλοκαίρι, όπου υπάρχουν περισσότερα έντομα που τριγυρίζουν τα σπίτια μας. Ακόμα και αν δεν καταφύγεις στη λύση της απεντόμωσης, ο βασιλικός θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ορισμένα ενοχλητικά έντομα. Η μόνη σημαντική απαίτηση που έχει ο βασιλικός το καλοκαίρι είναι για νερό. Χρειάζεται πότισμα κάθε μέρα, αλλά με μικρές ποσότητες νερού κάθε φορά.

καλοκαιρινά λουλούδια

#3 Ζέρμπερα

Οι ζέρμπερες είναι πανέμορφα καλλωπιστικά φυτά και καλοκαιρινά λουλούδια για γλάστρα. Τα άνθη τους συνηθίζεται να είναι κόκκινα, πορτοκαλί, ροζ και κίτρινα. Αγαπούν πολύ τον ήλιο και χρειάζονται ηλιόλουστες θέσεις στα μπαλκόνια και τους κήπους. Δεν αναπτύσσονται πολύ σε μέγεθος, με αποτέλεσμα να είναι από τα πιο κατάλληλα φυτά για γλάστρες. Ακόμα, είναι κατάλληλες για όμορφες ζαρντινιέρες, αφού δεν απαιτούν συγκεκριμένο είδος χώματος. Χρειάζονται, όμως, χώμα με καλή αποστράγγιση και μέτριο πότισμα. Το καλοκαίρι, η ζέρμπερα είναι καλό να ποτίζεται 2- 3 φορές την εβδομάδα, αλλά και να λιπαίνεται 2 φορές το μήνα, κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας.

καλοκαιρινά λουλούδια

#4 Γεράνι

Το γεράνι, που ονομάζεται αλλιώς και μολόχα, είναι από τα πιο βολικά και εύκολα στη συντήρηση καλοκαιρινά λουλούδια. Μάλιστα, δεν ανθίζει μόνο το καλοκαίρι. Το γεράνι έχει περίοδο ανθοφορίας από την άνοιξη, μέχρι και το φθινόπωρο, ώσπου να μειωθεί πολύ η θερμοκρασία.

Είναι φυτό μικρών διαστάσεων και το προτιμούμε κυρίως για γλάστρες σε μπαλκόνια για να προσφέρει ζωηρό χρώμα. Τα άνθη του μπορεί να είναι ροζ, κόκκινα και αποχρώσεις αυτών. Θεωρείται πως είναι μια πολύ οικονομική λύση για το σπίτι, λόγω της τιμής αγοράς του, αλλά και της ευκολίας στη φροντίδα του. Η αγορά γερανιού κοστίζει ελάχιστα και το μόνο πράγμα που χρειάζεται, είναι μια ηλιόλουστη θέση και πότισμα 1- 2 φορές την εβδομάδα.

καλοκαιρινά λουλούδια

#5 Καλέντουλα

Η καλέντουλα είναι ένα από τα καλοκαιρινά λουλούδια με θεραπευτικές ιδιότητες. Τα αιθέρια έλαια καλέντουλας έχουν ευεργετική επίδραση για το σώμα και το δέρμα. Για παράδειγμα, βοηθούν στη γρήγορη επούλωση πληγών και την καταπολέμηση φλεγμονών. Πέρα από αυτό, η καλέντουλα είναι και ένα βολικό φυτό για γλάστρες και μπαλκόνια. Έχει μικρό μέγεθος, αλλά και μεγάλα, πορτοκαλί λουλούδια που σου τραβούν την προσοχή. Αγαπά πολύ τις ηλιόλουστες θέσεις και έχει αρκετή αντοχή στη ζέστη. Παρόλα αυτά, συστήνεται το καλοκαίρι να την ποτίζεις πιο συχνά, σε σχέση με το χειμώνα. Το χειμώνα πότισε την 1- 2 φορές την εβδομάδα, αλλά το καλοκαίρι 3- 4 φορές την εβδομάδα.

καλοκαιρινά λουλούδια

Πηγή: https://www.douleutaras.gr

Continue Reading

Μόδα

DAPHNE VALENTE | CHARITY FASHION SHOW“LOST MY MARBLES”

Για πρώτη φορά, η σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε, θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη τη νέα της συλλογή «LOST MY MARBLES», όπου είναι εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελλάδα και τα Γλυπτά του Παρθενώνα, δηλώνοντας έτσι την ηχηρή της υποστήριξη για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. 

Μια φράση που σημαίνει στην Αγγλική αργκό ότι «έχασα τη λογική μου, τρελάθηκα», της έδωσε το ερέθισμα να δημιουργήσει την καλοκαιρινή της συλλογή και να διαμαρτυρηθεί με δημιουργικό τρόπο για την κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Μια διαμαρτυρία που αντηχεί την κραυγή της κλεμμένης Καρυάτιδας που λαχταρά την επανένωση με τις αδελφές της στον Ιερό Βράχο.

Η Συλλογή της περιλαμβάνει μινιμαλιστικά, σύγχρονα, γλυπτά ρούχα που έχουν την τάση να κλέβουν την παράσταση με την διακριτική κομψότητα τους. Με το καλέμι στο χέρι, όπως αναφέρει με χιούμορ, η Δάφνη πλάθει τα αγαπημένα της γλυπτά πλισέ ρούχα δίνοντας κίνηση και ελαφρότητα στα άκαμπτα μάρμαρα.

Η Ελληνικότητα αποπνέει από κάθε της ρούχο σε συνδυασμό με την άνεση, την κίνηση και το ιδιαίτερο στυλ.  Οι κίονες δανείζουν τις πτυχώσεις τους στα φορέματα και οι σπείρες από πλισέ φάσες αγκαλιάζουν τρυφερά το σώμα χωρίς να το βαραίνουν.

Η Δάφνη Βαλέντε είναι υποστηρικτής της αργής μόδας και συνδυάζει επιδέξιο χειρισμό του υφάσματος και αρκετό ράψιμο στο χέρι, ώστε το στυλ της να έχει χαρακτηριστεί σαν προσιτή Υψηλή Ραπτική. Σε μια παλέτα Ελληνικών χρωμάτων, ξετυλίγει μια συλλογή που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλους τους σωματότυπους, για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με λιτή, διαχρονική κομψότητα.

Η επίδειξη “LOST MY MARBLES” θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το φιλανθρωπικό έργο του «Παιδικό Χωριό SOS» Πλαγιαρίου.

Ημερομηνία Εκδήλωσης : Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ώρα Εκδήλωσης : 20.00 (ώρα προσέλευσης)

Τοποθεσία Εκδήλωσης : MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

(εντός ΔΕΘ –Helexpo)

Continue Reading

Trending