Connect with us

Γαστρονομία

Pizza Fan: Συνεχίζει…

H Pizza Fan, η μεγαλύτερη αλυσίδα pizza delivery στην Ελλάδα μετέφερε πρόσφατα το κατάστημά της σε κεντρικό σημείο της Λάρισας πάνω στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 185. Το κατάστημα διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ζύμες, μεγέθη πίτσας και γεύσεις αλλά και χαμηλότερες τιμές για παραλαβή από το κατάστημα.

Δίνοντας συνεχώς έμφαση στην εικόνα της, η Pizza Fan κάνει το δίκτυό της ακόμα πιο προσιτό στο ευρύ κοινό με τη νέα μετεγκατάσταση του καταστήματος της Βούλας σε κεντρικό δρόμο.  Ακόμα, δε σταματά να μεγαλώνει σημαντικά την παρουσία της, αυτή τη φορά με ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Με αγάπη για την ποιότητα των πρώτων υλών, η Pizza Fan προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων με ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές καλύπτοντας ταυτόχρονα όλα τα γούστα. Για παραγγελίες, καλέστε στο 18111 ή επωφεληθείτε από τις online προσφορές στο pizzafan.gr ή στο ανανεωμένο app.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γαστρονομία

PIZZA FAN. ΝΕΑ HANGOVER BURGER ΚΑΙ BURGER ΚΑΒΟΥΡΜΑ

Δύο νέες πρωτότυπες γεύσεις, δίνουν στο γνώριμο κόσμο των απολαυστικών burger της Pizza Fan μια διαφορετική διάσταση, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

Το νέο Hangover Burger φέρνει στο νου ατελείωτες νυχτερινές εξόδους, βγαλμένες από ταινία. Όταν το άλλο πρωί προσπαθείς να συνέλθεις, το Hangover Burger με πλούσιο ζουμερό μπιφτέκι, τραγανό μπέικον και αυγό είναι η πιο αποτελεσματική αλλά και γευστική επιλογή.

Αντίστοιχα, το νέο Burger Καβουρμά είναι μια πολύ νόστιμη παραδοσιακή συνταγή που κάνει δυναμικό come back. Για όσους δεν την έχουν δοκιμάσει πρόκειται για μια από τις πολύ ιδιαίτερες ελληνικές γεύσεις που όπως αποδεικνύεται, μπορεί να απογειώσει το κλασικό burger. Τι είναι; Κομματάκια μοσχαρίσιου κρέατος, τσιγαρισμένα σε πολύ σιγανή φωτιά,  που δίνουν μια γεύση εντελώς καινούργια στο burger που έχουμε όλοι συνηθίσει.

Καλοφάγωτα.

Continue Reading

Συνταγές

Cooking Class

ΕΟΣ Σάμου:

Cooking Class της διεθνούς chef Ντίνας Νικολάου με σαμιώτικα κρασιά.

Πραγματοποιήθηκε στο Yolenis (Κολωνάκι) την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το cooking class της πολυαγαπημένης σε Γαλλία και Ελλάδα σεφ Ντίνας Νικολάου με τον εύστοχο τίτλο «Γευστικό ταξίδι στη Σάμο», αφιερωμένο στα εξαιρετικά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου. Το σεμινάριο μαγειρικής τέχνης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στο Yoleni’s Flagship store στο Κολωνάκι.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πολύ σύντομα, το σαμιώτικο κρασί του ΕΟΣ Σάμου με την μακρά ιστορική διαδρομή, κατόρθωσε να «σφιχτοδέσει» όχι μόνο τα αγνά υλικά των εμπνευσμένων συνταγών της  σεφ Ντίνας Νικολάου, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους σε μια φιλική παρέα!

Συνταγές απολαυστικές, καλή διάθεση, η μοναδική ποικιλία του «άσπρου μικρόρωγου Μοσχάτου Σάμου» και η χαρισματική Ντίνα Νικολάου σε στιγμές αστείρευτης γαστρονομικής τέχνης, εμπλουτισμένης με τα ξεχωριστά αρώματα και τη μοναδική φρουτώδη και ανθώδη γεύση των γλυκών, ξηρών και ημίξηρων κρασιών του ΕΟΣ Σάμου.

Παραθέτουμε παρακάτω τη συνταγή του εκπληκτικού γλυκού της βραδιάς, αχλάδια σε Samos Vin Doux με μπαχαρικά, δια χειρός Ντίνας Νικολάου.

Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το εύκολο στην παρασκευή γλυκό που μπορεί να στολίσει κάθε γεύμα και κάθε δείπνο και συνοδέψτε το με Samos Vin Doux του ΕΟΣ Σάμου για να κλέψετε τις εντυπώσεις και στο γιορτινό τραπέζι!

Αχλάδια σε Samos Vin Doux με μπαχαρικά=

Προετοιμασία: 10΄

Μαγείρεμα: 20΄ – 25΄

Ποσότητα: 4 μερίδες

Υλικά

2 μεγάλα αχλάδια (προτιμάμε τα μεγάλου μεγέθους με κίτρινη-καφετί φλούδα, που έχουν γλυκιά γεύση και άφθονη μαλακή σάρκα)

χυμός και ξύσμα από 1 ακέρωτο λεμόνι

½ λίτρο Samos Vin Doux

½ λίτρο νερό

60 γρ. καστανή ζάχαρη

1 λοβός βανίλιας τον οποίο χαράζουμε κατά μήκος στη μέση και με ένα μαχαιράκι ξύνουμε τα σποράκια

5 – 6 καρφάκια γαρίφαλο

1 αστεροειδής γλυκάνισος

1 μικρό ξυλάκι κανέλας

1 ακέρωτο πορτοκάλι, καλά πλυμένο, κομμένο σε στρογγυλές φέτες, με τη φλούδα του

Διαδικασία

Ξεφλουδίζω τα αχλάδια και τα κόβω στη μέση από το κοτσάνι προς τη βάση. Με ένα μαχαιράκι αφαιρώ με προσοχή τα κουκούτσια από κάθε κομμάτι. Περιχύνω τα αχλάδια με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν.
Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζω το κρασί Samos Vin Doux, το νερό, τη ζάχαρη, τα σποράκια βανίλιας, τα καρφάκια γαρίφαλου, τον αστεροειδή γλυκάνισο, την κανέλα, το ξύσμα λεμονιού και τις φέτες πορτοκαλιού και ανακατεύω.

Προσθέτω τα αχλάδια, ανακατεύω προσεκτικά για να βραχούν από το μείγμα και βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.

Ζεσταίνω μέχρι το υγρό να πάρει μια βράση, μετριάζω τη φωτά και βράζω για 20 – 25 λεπτά με ξεσκέπαστη κατσαρόλα, μέχρι τα αχλάδια να μαλακώσουν και να αποκτήσουν σκούρο κόκκινο-καφέ χρώμα.
Τα βγάζω προσεκτικά από την κατσαρόλα και τα απλώνω όμορφα σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.

Βράζω το σιρόπι της κατσαρόλας σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά ή μέχρι να δέσει ελαφρώς και να μειωθεί αρκετά. Το σουρώνω και περιχύνω τα αχλάδια. Σερβίρω με χτυπημένη κρέμα γάλακτος ή άλλη κρέμας της επιλογής μου.

*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του ΕΟΣ Σάμου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.

http://samoswine.gr

 

Continue Reading

Γαστρονομία

Whisky Live

Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση Whisky Live θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη,

την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου,

και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις. Το event θα φιλοξενηθεί στο Makedonia Palace

και θα δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας.

Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν premium whiskies και spirits, single malts, σπάνιες εμφιαλώσεις, βραβευμένα labels, νέες κυκλοφορίες, επιλεγμένα whisky cocktails, καθώς και brands που δεν εισάγονται στην ελληνική αγορά.Φυσικά όλοι θα εντρυφήσουν στην τέχνη του food pairing, ανακαλύπτοντας συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων των αγαπημένων τους labels με gourmet finger food από επιλεγμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα απογειώσουν την απόλαυση.

Ώρες λειτουργίας 5 μμ έως τις 11μμ

Το Whisky Live είναι responsible drinking event και στηρίζει την υπεύθυνη κατανάλωση.

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

Continue Reading

Trending